středa 18. listopadu 2015

a.blog.ilgiornale.it/delvigo/2015/11/14/svegliamoci-o-ci-sottomettono-e-guerra/#

  Už ne užiteční idioti..

   Blog Francesca del Vigo na il Giornale  by  se měl stát politickým programem každého rozumného Evropana.
    Na západ se útočí, na nás na všechny: Paříž, Madrid, Londýn i Casalpusterlengo. Nezáleží kde jste. V jejich očích jsme všichni stejní. To jenom my se mezi sebou cítíme tak odlišní. Ale nepřítelem je celá Evropa.  Jatka, která míří na naše těla, na náš život a celou nenáviděnou společnost. Nenávidí nás. Chtějí nás zničit. Ti bastardi, kteří jednají ve jménu Boha. Jsou neseni jedinou představou – krve.

 Ale mají též komplice a spolupachatele - multikulturalismus, sen integrace, iluzi melting potu, kryptokomunistickou rétoriku a pokrytectví třetího světa. A ničemnou politiku Evropské unie, která je  Evropou bank a byznysu a prosté lidi ignoruje. Nemá žádnou zahraniční politiku, maximálně zahraniční byznys. A Obama? Nositel Nobelovy ceny na úvěr, nejhorší politik,  favorizovaný pigmentací své kůže, vlastně vůbec neexistuje. Je to zjevení. Hranice jeho představ  nesahá za plot Bílého domu.  11. září 2001 jsme všichni byli Američany, ne slovy, ale skutky. Účastnili jsme se též těch chybných amerických válek, hrozně špatných. Nikdo se tenkrát necítil před terorismem pouze Evropanem.
   A nyní? Italská vláda s kvalitami domovníka ve špatné čtvrti  a předvídavostí krtka. Vláda Renziho a Alfana. Máme strach vstoupit do metra, jít do práce, projet se Římem nebo Milánem. Terorismus nám redukoval náš svět, nekonečně jej zúžil. Dovolte stupidní ideu: Kam na dovolenou? Bezpečné je to v Maroku nebo Turecku. Ale jak se tam dostat? Včera se vraždilo v divadle a v restauraci. Nejlépe se zavřít doma,  zakázat si okolní svět, zakázat si život, aby nám na něj nedosáhli. Jsme terčem, není dobrá chvíle pro pokrytectví, pro krásné řeči, pro altruismus, pro pohostinnost pro všechny. Musíme se stát egoistickými. Jsme ve válce i když nám  Evropská unie zakazuje se bránit.

Žádné komentáře:

Okomentovat