středa 11. listopadu 2015

panorama

http://evrejskaja-panorama.de/spjat-ustalye-igrushki-135850615/

Как Ангела Меркель ведет свою страну к катастрофе  / Merkelová kráčí ke katastrofě

  V Berlíně vycházejícím židovskoruském měsíčníku Jevrejskaja panorama, který přesahuje literárními a analytickými kvalitami vše evropské, se Michail Goldberg zamýšlí nad Merkelovou a její politikou.
  Naštěstí se nenaplnily předpovědi o Nobelově ceně pro Merkelovou i když ironicky poznamenává list, potom co tu cenu dostal terorista Arafat a chudinka  Obama, bylo by logické, že po katastrofě, kterou způsobila, by ji dostala i tato ženština.

List je tvrdý, ale spravedlivý, míru její viny určí historie a voliči a dál by měl její vinu dopřesnit soud.
    Mohou němečtí občané klidně spát? Už nyní začínají v imigračních ubytovnách neobyčejně brutální potyčky, podle šéfa policejní asociace Wendta se to brzo přenese do ulic. Imigranti si vynutí svoje pojetí rodiny, nadřízenou roli  muže v rodině  se vším všudy, striktní dodržování islámských zvyklostí.  Policejní funkcionář říká, že ti, kteří aplaudují přijímání imigrantů v noci spí doma, ale policejní příslušníci jsou vystavováni nezměrnému nebezpečí při zasahování v ubytovnách a často i atakováni, o čemž německá nekorektní média neinformují. Podle policisty je patrná mezi imigranty existence rozsáhlé kriminální struktury. Oficiální moc před tím zavírá oči.
   List píše, že němečtí politici, obzvlášť z levého politického spektra, raději ignorují zájmy své země, jen aby neutrpěl imigrant. Tito politici omlouvají všechny kriminální delikty imigrantů s odvoláním na jejich deprese v stísněných ubytovnách. Ženské organizace Hesenska si ve svém dopise hesenskému parlamentu stěžovaly na útoky imigrantů směrem k ženám, na jejich viditelné pohrdání ženami a uvedli řadu případů. Politici místo odpovědi dávají přednost mlčení. Evangelický pastor Ulrich Vagner má odpověď, imigranti k bezplatné stravě a ubytování by měli mít možnost bezplatných návštěv v bordelu, kde podle pastora není dopoledne velká frekvence. Nazval svoji perverzi svobodná láska pro svobodné lidi. Asi je nejvyšší čas, aby tučná německá léta byla vystřídána něčím úplně opačným, aby se tato země vzpamatovala a zachránila.  V tajném policejním dokumentu, který pronikl do listu die Welt se píše, že drtivá většina imigrantů jsou mladí muži, kteří úplně ignorují německé instituce včetně policie a chovají se k ní agresívně až nebezpečně. Samozřejmě oficiální moc to též ignoruje. Expertní analýzy začínají naznačovat, že většina imigrantů se nikdy nezapojí do ekonomického procesu a budou žít z podpor nebo kriminální aktivity. A konečně proč ne, když se to toleruje. List uvádí případ z Freibergu, dva Libyjci se snažili v supermarketu krást, byli zadrženi, podařilo se jim po bitce utéct, posléze se vrátili vyzbrojeni mačetami a ohrožovali perzonál. Přivolaná policie musela střílet do vzduchu a podařilo se jí jednoho z pachatelů zadržet. Po krátkém výslechu ho propustili. Druhý den se zločinci  vrátili do marketu ozbrojeni noži a vyhrožovali, že prodavačkám uřežou hlavy. Místní tisk píše, že podobné příhody se dějí ve Freibergu dost často. 
  Policii Berlína je známo, že hlavní město ovládá několik arabských klanů, proti nim jsou kriminalisté bezmocní, bezzubé zákony a soudci je v podstatě chrání, nedovolí jejich deportaci. Šéf policejní asociace Wendt říká, že má pocit, že stav politikům vyhovuje, policie není bezmocná, ale v jejich aktivitách se jí brání. Ještě před imigrační vlnou, v 2014 kriminalita stávajících imigrantů desetkrát převyšovala srovnatelné procento u německé populace. Co s tímto procentem udělá současná imigrační vlna, je otázkou. List píše, že v okamžiku, kdy se i někteří funkcionáři židovských obcí  radovali z imigrantů, prezident vídeňské židovské obce Oscar Deutsch již předvídal příští hrůzy pro evropské Židy. Stovky tisíců imigrantů ze Sýrie a Afghánistánu se desetiletí utvrzují ve svém agresívním antisemitismu, na jejich sociálních sítích, v časopisech, televizních kanálech kvete nenávist vůči Židům. V zemích, odkud přichází tito lidé, je teror proti Izraeli geneticky zakořeněn, v posledním čase nebezpečně narůstají brutální útoky proti synagogám, židovským školám a muzeím v západní Evropě.  Bohužel evropskou politiku nezajímá osud v Evropě žijících Židů. Pokud se zveřejní pravda - teror většinou přichází od islámu,  média to nazvou nekorektním. List píše, že na setkání  Merkelové se zástupci náboženských organizací, prezident rady židovských obcí Josef Schuster vyjádřil znepokojení v tomto smyslu. V sále se rozhostilo ticho, pak Merkelová řekla: "Budeme se tím zabývat". Existence antisemitismu mezi imigranty je pro ni zjevením. 
   Profesionální optimisté slibují, že se zrodí evropský islám, skeptici odpovídají, že by se musela velká část tohoto učení přepsat. List též zmiňuje v této souvislosti některé protižidovské výroky jenského starosty Albrechta Schrotera, mladého sociálního demokrata, který exceluje v amorálním  antisemitismu.  Nelze se divit, že německá židovská populace má velké obavy z budoucnosti.
  Skupina Židů z Brém se obrátila dopisem na vedení německých židovských obcí a píše v něm: " Ilegální nezvladatelná imigrace z Blízkého východu a severní Afriky neřeší problémy, ale prohlubuje je. Cítíme, že naše budoucnost v této zemi je ohrožena. Nemůžeme čekat až situace dospěje do podobné polohy jako ve Francii nebo v Belgii, kde časté teroristické a agresívní útoky jsou organizovány islámskými organizacemi. V dopise se praví, že je podivné, že obdržení azylu pro obyvatele východní Ukrajiny je velmi složitý až nemožný proces na rozdíl od azylu pro islámské imigranty. Německé obyvatelstvo je udržováno v dezinformaci, co se týče ekonomické stránky masové imigrace. V Německu nejsou peníze na rekonstrukci škol, na policii, na obnovení infrastruktury a nyní na imigranty najednou finance jsou. Vláda říká, že imigranti budou stát 6-10 miliard za rok, ekonomické instituty hovoří minimálně o 45 miliardách za rok. Sociologové neslibují rychlou integraci v žádném směru, 70% Afghánců a 15% Syřanů jsou analfabety, 22% imigrantů nikdy nechodili do školy. 70% imigrantů, kteří v 2013 v Německu začali navštěvovat učební proces, toho rychle zanechali. Podle významných ekonomů, aby se imigranti zaplatili, bude se muset zvednout věk odchodu do důchodu.
    Co za to Německo obdrží. Většina evropských zemí nebude sledovat tento sebevražedný kurs německé politiky. Merkelová si neuvědomuje, že když otevřela hranice, narušila německé i evropské zákony. Žádný kancléř nemá právo zbavit vlastní zemi suverenity, bez změny ústavy.  List píše o dalších závažných chybách Merkelové: reforma finanční podpory rodinám, snížení stavu armády, ústup od jaderné energetiky.  Vždy když se zaměřila na vnitřní politiku, dovedla oblast do katastrofy. Třetina její frakce protestuje, bavorský partner CSU hrozí Ústavním soudem, protestují funkcionáři vlastní strany, klesá její rating ve společnosti. 65% obyvatel si přeje v otázce imigrantů referendum.  Přitom tento průzkum se konal ještě před dnes již rozšířenou informací - reportér die Welt natočil projev Merkelové v západomajijské televizi s jejími slovy "vítáme vás, přijďte".
  Merkelová by již dávno ztratila kancléřské křeslo, pokud by intrikami natolik nezvládla německé politické a mediální spektrum. Sociálně demokratická strana se proměnila v stranu klaunů a marginálů, podobně jako zelení i leví. Musíme doufat, že dnešní krize vyzdvihne jiné politické hráče, kteří Merkelovou vymění. Kancléř je zavázán v první řadě své zemi a jejím blahem, Merkelová odvrhla tuto povinnost a podlehla nějakým iracionálním protestantským komplexům a narcistní touze zapůsobit na světovou veřejnost. Sama však řekla v interview týdeníku Focus, že domů by si imigranty nevzala. Ale v saské vesnici Zumte se 100 obyvateli ubytovala 1000 imigrantů. Britský sociolog Anthony Gleese nazval Spolkovou republiku "hippie státem". Donald Trump nazval Merkelovou bláznem. Anglický spisovatel Peter Hidgins řekl: " Nemůžeme si se svojí zemí dělat, co se nám zlíbí, dostali jsme jí od našich otců a dědů, jsme povinni  ji předat dětem a vnukům nepoškozenou. Je to ta nejtěžší povinnost, kterou máme".
  

Žádné komentáře:

Okomentovat