pátek 27. listopadu 2015

xavier

h..ttp://www.epochtimes.de/feuilleton/mein-boykott-gegen-den-esc-was-haben-die-bambiverleihung-und-der-esc-gemeinsam-a1287678.html

Xavier Naidoo

  Spisovatel Detlef Alsbach píše na serveru epochtimes.de, že bude bojkotovat příští rok eurovizní pěveckou soutěž (ESC). Proč? Eurovizní soutěž přestává být pěveckým kláním  a stává se politickým show.  Po nominaci Xaviera Naidoo na reprezentanta Spolkové republiky pro soutěž Eurovize, televize NDR (Nord Deutsche Rundfunk), zodpovědná za nominaci, zdůvodnila zcela mimořádnými pěveckými kvalitami Xaviera Naidoo. Proti nominaci se rozpoutala  zinscenovaná kampaň politicko korektních, že intendanti NDR,  odpovědní za nominaci, ve strachu o své posty nominaci zrušili.
  Bulvární Bild  napsal, že 40 prominentních politických komentátorů napsalo vedení televize protestní dopis proti nominaci Xaviera Naidoo. Velmi to připomíná dřívější dopisy televizních pracovníků ústřednímu výboru proti chartistům. Politruci - komentátoři otravují společenské klíma v Německu (a ne předseda rady židovských obcí Josef Schuster, jak  se v televizi vyjádřil Christian Lindner, předseda svobodných demokratů). Spisovatel Alsbach píše, že po vyloučení Xaviera Naidoo se bude do pěvecké soutěže přímo vybírat podle následujících kritérií:
-ne modrooký
-imigračního původu
-vydávající se za ženu (ne nutně žena)
-nejlíp homosexuál
-fyzicky hendikepovaný
-levicově orientován
-v žádném případě účastník demonstrací Pegidy
-vede prokazatelně pouze politicko korektní řeči

   Kdo je Xavier Naidoo?  Zpěvák irsko-jihoafricko-indického původu. Vynikající umělec, soulový zpěvák, autor textu i hudby.
 Hartmut Engler (zpěvák) říká: Xavier je zcela mimořádný talent, nejlepší zpěvák a autor, kterého v Německu máme. Útoky na něj jsou zcela nepochopitelné.
 Herbert Grönemeyer (populární zpěvák v německy mluvících zemích): NDR měla být šťastna, že získala někoho Xavierova kalibru.
Atze Schröder (herec): Škoda, je to náš nejlepší zpěvák. Jaké hrůzy teď vyhrabou. Plebs opět zvítězil.
Til Schweiger(herec): Zrušení nominace je forma terorismu.

  Ale Georg Diez, redaktor der Spiegelu má jiný názor: z popstar populistou. 
Politicko korektní inkvizitor  der Spiegel doslova píše, že jejich online stránky si vzpomínají, že tento zpěvák v r.1999 mluvil o válkách mezi náboženstvími a pochvalně hovořil o křížových výpravách. Tvrdil k úleku ušlechtilých redaktorů Spiegelu, že je rasistou bez vazby na barvu pleti, ne víc rasistou než je běžný Japonec.
  Spiegel cituje z jednoho jeho hovoru, který svědčí o podstatně vyšší zpěvákově inteligenci než je sumární inteligence redakční rady Spiegelu.
Otázka. Věří všichni věřící ve stejného Boha?
Od. Ne, jsem křesťan, věřím v Krista a v Boha otce. Pokud uvažujeme, že bohem je Alláh, neměl by žádného syna. To nemůže být můj Bůh.
Ot. Během vojenské služby jsi z nudy pročítal Bibli a stal se křesťanem. Co když budeš číst německý překlad Koránu?
Od. Korán mě nefascinuje. Co jsem četl v Bibli je tak aktuální, že bych o tom mohl psát reportáže.
Ot. Toleruješ náboženství ostatních?
Od. Samozřejmě, mám respekt před názorem ostatních. Každý muslim bude tvrdit, že jeho Bůh je nad mým. Proč bych nemohl tvrdit totéž?  

  Spiegel prohlašuje, že zpěvák popírá německou ústavu i  svobodu v Německu. Můžeme si pustit krátké video, kde kvokající redaktorka se  zpěváka dotazuje "je v Německu svoboda"? Zpěvák překvapen, odpovídá lehkým tónem: "Co je to za otázku? Ne není, nemáme žádnou mírovou dohodu...". Z toho političtí inkvizitoři dělají sáhodlouhé závěry.
  Podobně video Spiegelu  snímané asi mobilem - letní odpoledne, malá scéna, pár desítek lidí kolem, asi někde na vesnici a přitažlivý song: " Jsme falešní, neteční, jsme stále obsazení, ústava žádná, příjemné léto..". Jak nebezpečné pro der Spiegel,  musí být vyškrtnut z nominace.
  Vypadá to, že Německo je obsazené fanatickou sektou politicko korektních bláznů.
   

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat