sobota 2. ledna 2016

aliyah

a.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4746600,00

Aliyah, aby mohli sloužit civillizaci

 Stát Izrael je dnes a denně vystavován nekorektním kampaním politicky korektních v Evropské unii i jinde. Britští akademici, vesměs parazitující na židovském intelektu,  obtěžují svět výzvami k bojkotu.
  Evropská unie dokonce přijala dekret bojkotující izraelské výrobky ze západního břehu. Pokud si 2. ledna pustíte Radio France International, sáhodlouze vás informují o dočasném omezení přístupu na Chrámovou horu (z bezpečnostních důvodů), rozlícená Palestinka za souhlasného přitakávání reportérky by nejraději Izrael vymazala z povrchu země. Dovídáte se, že mezinárodní komunita by měla proti Izraeli ještě víc zakročit atd. V hodinových zprávách zmíněné rádio sice referuje o zavraždění dvou židů v Tel Avivu, ale tónem, který nikoho nenechává na pochybách o skutečných pachatelích. Vysílání dotyčného rádia (RFI)  by se mělo v demokratických státech zakázat. Šíří nekorektní propagandu a nepřátelství mezi národy a etnickými skupinami. Např. rádio zcela nekorektně informuje o situaci na Pobřeží slonoviny - celkem významné africké zemi. Dlouhé roky straní polodiktátorovi Quattarovi, rádio tam hojně sledují  a vysílání tohoto rádia narušilo politickou rovnováhu a demokratické principy v zemi. Pokud rádio sledujete v období Ramadánu, dovídáte se, jak je celodenní hladovění a posléze večerní futrování a vůbec strava typu halal  zdravé, všechno to každodenně komentuje vstřícná moderátorka s marockou zpěvačkou. Toto rádio financuje socialistická francouzská vláda.  
  V záplavě šokujících informací o tisících Francouzů a Němců, kteří se přidali k islámskému státu, aby mohli realizovat svoji chuť vraždit, nás izraelský zpravodajský server www.ynetnews.com informuje o něčem úplně odlišném.
    70 mladých lidí hlásících se k židovské víře opustilo své země, aby se připojili k armádě, která je jednou z posledních bašt civilizace - Armáda obrany Izraele IDF. Aliyah znamená návrat do Izraele. 
  Eli Winegar z Los Angeles se chce přidat k elitní jednotce IDF Sayeret Matkal: "Před měsícem jsem dokončil stupně Ironman, což zahrnuje maraton, plavání na 4 kilometry, 180 km na kole. A pak to nejobtížnější, opustit rodinu a přátele a naplnit svoji lásku k Izraeli. Navzdor teroru, cítím se v Tel Avivu bezpečně".
   Yael Newman, 21let, z Austrálie. "Pocházím z Rumunska, ze sirotčince. Velmi si vážím křesťanství, ale nemiluji je. Mí adoptivní rodiče mi otevřeli cestu k judaismu a nyní si bez něj nedokáži představit svůj život. Pracoval jsem ve zdravotnictví.  Chci pomoci zemi, kterou považuji za vlastní".

Neobyčejná výpověď o rakouských poměrech.

  Lea Duxler, 22let, půvabná dívka z Rakouska. "V Rakousku jsem stále vystavovaná antisemitismu, někdy jsem se cítila až ohrožena na životě. Pokud se lidé dozví o mém židovském původu, stanou se chladnými a nepříjemnými. Téměř všichni příbuzní byli zavražděni v koncentračních táborech. Dědeček přežil, když se vrátil měl 38 kilo".
  Shani Birnbaum, 18let, Německo. "Nejdřív půjdu do kibucu. Všichni netrpělivě čekáme až budeme vybráni a  vezmou nás  do IDF. Chci chránit svoji vlast".
   V uplynulých 25 letech se přidalo k Armádě obrany Izraele víc než 3000 mladých z celého světa. V létě 2015 přišlo 166 chlapců a 152 dívek.

Žádné komentáře:

Okomentovat