neděle 10. ledna 2016

schulz martin ep

a.epochtimes.de/politik/welt/schulz-wirft-warschau-gelenkte-demokratie-nach-putins-art-vor-a1297812

Schulz a spol.

   Na informačním serveru epochtimes se můžeme zahloubat do idejí velkého evropskounijního myslitele Martina Schulze, předsedy evropskounijního skoroparlamentu. Polská vláda prý považuje volební vítězství za mandát k vládnutí a k prosazení vůle vítězné strany.
  Asi tento socdemokratický myšlenkový génius vstoupí do dějin světové politologie, zatím jsme si to všichni tak představovali. Vítězná  strana vládne. Chybné. Nebezpečná putinizace evropské politiky.  Bohužel již došlo k schulzizaci evropskounijní politiky. Izraelský politik Naftali Bennett o Schulzovi trefně prohlásil, že je to prolhaný amorální kazatel. Definice až vědecky přesná pro celý evropskounijní konglomerát.
    A co Viviane Reding? Bývalá komisařka pro spravedlnost, nyní poslankyně EP. Je též velmi morální, Evropská unie má právo rozseknout Putin-Orbán-Kaczynského logiku. Musíme posílit občanskou společnost (optimální merkel-juncker model) dřív než začnou stínat hlavy, trefně straší čtenáře Frankfurter Allgemeine zrovna v sobotu. O hromadném znásilňování Němek údajnými uprchlíky nehovoří, asi pociťuje morální vinu, nelze se jí divit, ve funkci evropské komisařky pro justici skandalizovala Řeky, když stavěli hraniční bariéru na hranici s Tureckem. Celou stavbu to velmi pozdrželo a nikdy nebyla úplně dokončena. Na její moralizování ohledně odsouvaných Romů z Francie ji prezident Sarkozy nabídl, že pár tisíc Romů nasměruje do Lucemburska. Přestala tenkrát  moralizovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat