středa 6. dubna 2016

april

aaaajungefreiheit.de/kultur

Post april aneb téměř vtipné

  Evangelický duchovní (noviny ho tak nazývají, jiné termíny adekvátnější) Ulrich Wagner má starost o fyzis  imigrantů: “Mají chudáci též sexuální potřeby. K tomu zavíráme oči“. Farář prosí prostitutky, aby jim vycházeli vstříc. Nejspíš zadarmo. A duchovní starost pana faráře? Tu vzal čert (kéž by i s evangelickým duchovním).
  Kodex dobrého chování pro Němky. Vrchní starostka Kolína Henriette Reker po silvestrovské řádění imigrantů ve velkém, radí postiženým ženám. Obléci se cudně a chovat se ne nevyzývavě. Doma manžela svádět starostka dovoluje.
 Škola v Bavorsku. Minisukně ředitel zakázal. V tělocvičně ubytoval imigranty, převážně muslimy. Krátké sukně nebo nedej bože kraťasy by prý vedly k nedorozumění.
  Bundeswehr ušlechtilý. V Sasku-Anhaltu vyklidili kasárny a nakvartýrovali imigranty. Vojáci přespí ve stanech na cvičišti. Prý jsou na to z nasazení v Afghánistánu zvyklí.
  Eckertal. Ve franském Eckertalu velkorysé řešení. Obec staví nový luxusní barák – pro imigranty.
  Univerzita v Pasově. Rektorát odřekl tradiční sportovní svátek. Překážkový běh. Na konci měli mladí buršáci slézt  terasu, kde měly čekat studentky, něco jako dobývání pevnosti. Princip rovnosti narušen, ženy nemohou být degradovány na objekt dobývání. Rektor zakázal.
   Biskup Franz-Josef Overbeck z Essenu. Němci se musí přizpůsobit imigrantům. Imigranti musí měnit svoje životní zvyklosti, a tak i náš život v míru se musí změnit. I biskup se změnil, prý musí obcovat s ďáblem z křesťanské lásky.
   Sociálnědemokratický poslanec Marcus Held v parlamentu: Zaměstnávat imigranty víc v saunách a v bazénech, máme málo plavčíků. To jen politickonekorektní pravicová luza namítá, že imigranti v těchto zařízeních berou vše – bez rozdílu věku a pohlaví.
  

Žádné komentáře:

Okomentovat