středa 13. dubna 2016

hauken

Lump a prostitut

  Tato slova napsal Stalin na dopis  jednoho bolševika z vězení, který se kál ze zločinů, kterých se nedopustil a byl ochoten na svoji hlavu nalít jakoukoliv špínu, aby se zachránil. Ale nepomohlo to, Stalin dopsal ortel - zastřelit.
 V knize Siracide se píše: život blba je horší než smrt. Tyto myšlenky evokuje zpráva washingtonského informačního serveru dailycaller z Norska.  Ze sociálnědemokratického ráje quislingů. Jako by se proměnili a dostali rafinovanější podobu.
  Norský levicový politik Karsten Nordal Hauken, brutálně znásilněn somálským primitivem se cítí vinen a žádá autority, aby zastavily jeho odsun do Somálska. Okamžitě po znásilnění byl převezen do nemocnice, v dokazovacím řízení policie jednoznačně stanovila pachatele. Somálec u soudu prohlašoval, že akt byl dohodnut, což se neprokázalo. Odsouzen na čtyři a půl roku vězení.
  Příhoda tím nekončí. Krátce před vypršením trestu, před odsunem pachatele do Somálska, napsal levicový politik  Hauken: „Cítím se vinen a za vše zodpovědný. Já jsem příčinou, že musí opustit Norsko a vrátit se do Somálska. Jak hrozný to bude trest“. Hauken dál: „V jeho kultuře, znásilnění to je akt síly, nepovažují to za něco homosexuálního. Nic mu nevyčítám, je produktem nespravedlivého světa. Uprchlíci potřebují naši pomoc, čím dál tím víc“.
 To není jen Hauken, to je celá politika sociální demokracie ve Skandinávii, v Německu, to je Maas, Merkelová a spol. Evropan nemusel cítit hanbu, že kdysi vyplodili Adolfa Hitlera a celou obludnou mašinerii koncentračních táborů, na druhé straně totiž existovalo nesmírné hrdinství Rusů, Srbů, Židů a dalších, které mělo až metafyzický rozměr, hrdinové kteří bojovali bez ohledu na smrt. Evropan mohl být na ně hrdý, na těchto činech a lidech je postavena Evropa, její morálka a celá struktura hodnot. Čin i beznadějný proti zločinu, nakonec vítězí.
   Ale z Hauka a jemu podobných, kteří ovládli celou západní Evropu jde odpor a stud ze spolupatřičnosti k této Evropě. Ponižované, zbabělé, frustrované vlastním bahnem a neschopné minimální hodnotové reflexe. Ne, mýlí se Hauk a další levicoví a zelení atd. Somálec není z jiné kultury, je z normální kultury, je z kultury cti, hrdosti a hodnot a ne z perverze, kterou tito levičáci vnucují Evropanům, o níž se levicový politik Hauk domnívá, že je evropskou kulturou. Pro tento typ sebepohrdání a zbabělosti byl ortel Josefa Visarionoviče mimořádně zcela na výši.   

Žádné komentáře:

Okomentovat