čtvrtek 14. dubna 2016

merkeland

Z Merkelandu vše podstatné a hlavní město Unie do Sofie

    V Berlíně nasadili 900 policajtů při razii v bordelu Artemis. Arabským majitelům vyčítají krácení daní, praní peněz a obchod s lidmi.
  Na směně tam pracuje vždy kolem 100 kněžek lásky (plus pár kněží). Některé zaměstnankyně prý pracují v zařízení  bez vlastního konsensu. A další hrůza nedá spát, náklady na sociální zabezpečení nejsou úplně v richtiku.  Artemis blízko, blízko je kanzleramt a nezamíří policie také tam, přímo k velekněžce velkého srdce?
  I zpráva z Bulharska může najít velký ohlas ve Spolkové republice. Politickokorektní média ještě nedostala příslušné befely a tak kupodivu zpráva ani nemá negativní konotaci. V Bulharsku zřídili občanskou domobranu v příhraničních oblastech. Předseda vlády Borissow poděkoval dobrovolníkům a vyzdvihl jejich angažmá. Minulý rok vstoupilo do Bulharska z Turecka ilegálně 30000 lidí. Bulharská vláda nemá zájem, aby se  Bulharsko stalo volnou zónou  nezákonnosti, německé manýry jim nepřirostly k srdci. Předseda vlády sám se setkal s řadou dobrovolnických skupin. „Stát patří nám všem, kdo pomáhá, má můj dík“ - neobyčejně osvícený politik na evropskounijní poměry. A Domobrana zadržela v minulých dnech několik Afghánců a předala je policii.  Gratuloval jim Antonio Angelov, šéf hraniční policie.  Zakladatel domobrany – zápasník Dinko Valev. V televizi ho pojmenovali superhrdinou. Od srpna zadržela jeho skupina 2015 narušitelů státní (a evropské) hranice. Vysokonákladový Frontex zdaleka nedosahuje této efektivity.
  Valev vypráví v televizi, že když se jednou procházel podél hranice, vyskočil z křoví muž a udeřil ho ostrým předmětem. V křoví se skrývala velká skupina ilegálů. „Uchopil jsem ho za ruku a řekl, ať si všichni lehnou na zem obličejem k zemi. Nereagovali. Zasáhl jsem a oni pochopili, že bude lepší, když se budou řídit mými pokyny“. Valev je též trenérem wrestlingu. „Je občanskou povinností se angažovat, když vidím, že státní instituce přestaly plnit své funkce“. Německem a Unií placené neziskové organizace si stěžovaly,  podobně mluvčí uprchlické organizace OSN, ale ten raději posléze s celou rodinou opustil Bulharsko, prý mu tam někdo vyhrožoval.  Bulhaři se i v historii projevili jako neobyčejně udatný národ a možná jejich hvězdná hodina opět přijde. Určitě by pomohlo evropské evoluci a bezpečnosti úředníků, kdyby se hlavní město Evropské unie přeneslo do Sofie.
  Nešmakuje jim. Landratovi to chutná. Od 7. dubna bojkotuje 60 uprchlíků v Offenburgu u Essenu ústavní stravování. Prý jsou z toho nemocní a chtějí peníze na ruku, sami se zaopatří. Landrat Scherer (vyšší okresní úředník) strávil celé úterý v ústavní kantýně a chutnalo mu. Argumentoval též tím, že kateringová firma má vynikající reputaci a on sám používá jejich dodávek v období státních svátků. Žertoval přitom s kuchařkami, píše politickokorektní spravedlivý tisk a tak ho možná vymění někým vstřícnějším.  Imigranti trvají na hotovosti, mají recht.
 Ach Joachim Gauck. Setkal se s Mattarelou. Nejsou to hráči pokeru z televizního seriálu, ale německý a italský prezident. Německý prezident potvrdil v hovoru, že Německo chová pořád velkou afinitu k Italům, ale Italové musí ještě víc šetřit a afinita se také zvedne. Tím by až tak nikoho neurazil, ale slepičil dál nesmysly šéfky Merkelové a několikrát opakoval, že kvóty do evropských zemí, jak ona předepíše, se musí uzákonit. Papouškování po Merkelové  je snad jeho jediná velká vada a je to škoda,  jeho ušlechtilé stařecké rysy vypadají jinak velmi svůdně.
  Poslanec levicové strany v Bundestagu Hubertus Zdebel má nahnědlé manýry. Požádal majitele hotelu Maritim v Gelsenkirchen Gerda Prochasku, aby zrušil naplánované a zaplacené setkání opoziční strany Alternativa pro Německo v hotelu. Tento levicový a antidemokratický fanatik píše na facebooku: „Jako majitel hotelu v Gelsenkirchen musíte zakázat přístup do vašeho hotelu rasistickým organizacím a stranám, hecují lid“. Levicový podivín se státní mocí v zádech? Ale Prochaska má pro strach uděláno, jméno signalizuje český původ a Češi nemají zbabělou minulost. „Na prvním místě jako podnikatel nezkoumám orientaci svých klientů a na druhém místě nevím, proč vyškrtnout ze svých zákazníků demokratickou a legitimní politickou stranu“.   

Žádné komentáře:

Okomentovat