pátek 22. dubna 2016

pacient

Pro pacientův odpor léčba téměř nemožná

Německá společnost otrávená excesí materializovaného libida je na cestě  k devastaci sebe sama a tato nemocná společnost hodlá strhnout do propasti i okolní Evropu.
   Německá mediálně politická sféra se podobá psychiatrické klinice. Erupce iracionálna je devastující, způsobuje zmatení hodnot (evropské jsou nenáviděny), mentální slepotu, netoleranci (k opozici) a dogmatismus a vadné hodnocení sebe sama (ještě zvládneme 70 milionů muslimských uprchlíků podle Anděly Merkelové).
  Devastující iracionálno podle psychiatrů způsobuje i demenci précoce a schizofrenii, mohou být potlačeny i některé další důležité funkce vědomí - ztráta rozhodovací kapacity, analytické soudnosti atd. Léčba není možná bez vůle a seriozního přístupu nemocného, bohužel nemocí devastované německé politické partaje a nemocní političtí předáci odmítají léčbu. 
   V konečné fázi šílenství úplně ovládne vědomé funkce. Ale i v této tragické situaci na psychiatrické klinice Německo se blýská na lepší časy a možná ještě není vše ztraceno. Nemocné partaje podle průzkumu veřejného mínění  padají. Evidentně lid si uchoval psychické zdraví. Podle pátečního průzkumu je partaj Anděly Merkelové na desetiletém minimu (33%), sociální demokrati na poválečném historickém minimu (21%) , zelení (12%), levicová strana (8%). A jediná skutečná opozice nemocnému politickému systému Alternativa pro Německo AfD jde nahoru, pomalu, ale stále nahoru (14%), na území bývalé NDR překročily volební preference AfD poprvé 20%.
   52% Němců se domnívá, že spolková koaliční vláda není v otázce imigrantů kompetentní, zhruba polovina Němců soudí, že vláda není kompetentní v otázce bezpečnosti obyvatel.

  

Žádné komentáře:

Okomentovat