pondělí 11. dubna 2016

rebel zaplaceny

Dobře placený rebel

  Prokurátor v Mainz zahájil vyšetřování moderátora televize ZDF Jana Böhmermanna. Měl se dopustit urážky orgánů cizího státu, v tomto případě jde o tureckého prezidenta Erdogana.
  V několikaminutové, celkem trapné básni, tureckého prezidenta urazil. Pokud mají Němci tento zákon, pak k urážce došlo a měl by být potrestán tříletým vězením. Vězení by si zasloužil i z jiného důvodu – otravuje éter svými nehoráznými banálními výplody už hezky dlouho. Turecký prezident telefonoval Merkelové a žádal satirikovo potrestání, ta mu dala za pravdu.  Böhmermann samotný se už vyjadřuje, že kritika tureckého prezidenta byla nemístná a neměl si ji dovolit. Kontaktoval několikrát kancléřský úřad, aby se kál.
   Satirik televizních šotů, jednoduchých sentencí, vesměs nic neříkajících, to vše v rytmu rapu a s mixáží hahaha. Ještě nedávno byli Němci mistři politického kabaretu, který  povyšoval banalitu a přinášel vysokovoltážní zábavu. Kabaret vystřídaly talkshow nebo spíš plkshow. A chudák satitirik Böhmermann. Člověk je tím víc ubožákem, čím víc je zbabělejší a to Böhmermann dokazuje velmi zdatně. Ujel, on politickohyperkorektní umělec televizní techniky a podprůměrného obsahu. Proč vůbec urazil tímto způsobem tureckého prezidenta? To, že Turecko posílá imigranty do Evropy, to je v pořádku, politickokorektním (a k nim on patří) vadí, že Turecko bude z Řecka brát imigranty zpátky. Víc barev, víc multikulti hopsu a do hrobu se starými (Evropany), nové se rodí na nafukovacích člunech od Turecka.
  Böhmermann má svůj pořad v státní televizi ZDF, „Neo Magazin Royale“. Oč tam jde? O nic, stále dokola, stále stejné jednoduché gagy, tváří se, že vybočuje z řady, ale je to pouze varianta germánské lsti politickokorektní perverzity. Pokud někdo skutečně vybočí a postaví se proti vládnoucímu režimu, on na něj trapně a brutálně zaútočí. Není pouze zbabělý, je i podlý. V trapných slovních hříčkách nikdy nezapomene napadnout opoziční Alternativu pro Německo (AfD). Po trapné básni na Erdogana své útoky proti AfD  přiostřil, dál bude útočit a plivat jenom povoleným způsobem.
  V státní televizi ZDF  má Böhmermann zadání: oslovit mladý společenský segment, s jakousi povolenou kritikou mířící na starší ročníky. Vše v dohodnutém rámci. Možná i báseň na Erdogana je jejich propagandistický tah. Podle státních sociologů oslovuje prý hlavně mládež mezi 20 až 30 lety, mimo studium prý ještě pracují u Starbucka , často mají tatoo, ale jinak žádné problémy – sociologická kategorie tzv. „supi“. Asi už i sociologie má v Německu na kahánku. Tato vrstva má trávit dlouhé hodiny zíráním na  Böhmermanna, nejspíš musí být pod drogami, je to totiž nesnesitelná nuda. Německá věda dál hloubá:  preferují ho  statisticky signifikantně víc lidé s maturitou.  
   Politickokorektní média vynáší svého barda, die Zeit: “Je to rebel, drzý, nevychovaný, ale působí přirozeně“. I velká kancléřka ho několikrát zmínila. Nakonec i ta aféra s Erdoganem se nějak urovná a všechno ona zharmonizuje.
  Dobře placený rebel. Udělal jakoby krok stranou, jakoby mu zahrozí prokurátor, politickokorektní média dlouze diskutují problém svobody v Německu, mladí lidé mají pocit poznání velké pravdy, vyjadřují mu podporu ve velkém a nakonec vše dobře dopadne jejím vůdčím zásahem v této podvodné demokracii.
  Böhmermann je částí německého establishmentu, toho prostoru, který nastolila Merkelová větou „Dokážeme to“. Vždy na správně straně, proti Pegidě a AfD a proti rasismu (kdo jsou rasisté vysvětlí propagandista od socanů).  Jeho poslední kousek „Be Deutsch“, vysvětlí co to znamená být Němcem v r. 2016. Popravdě jde o kopulaci nudy s nudou a to vše pestře nabarveno. Zábavnější je pracovní nasazení burlaka na Volze než tato německá perverze. Tento skotačivý hlupák se snaží vysvětlit, co to znamená pokrok. My původně z holokaustu (v SS uniformách) a kam až jsme dospěli“.
  Nikdy nezapomene na politické zadání, zbaběle a podle se otřít o stranu AfD, zde o Frauke Petry a Beatrix von Storch. Dobře zaplacený rebel se speciálním posláním.
  

Žádné komentáře:

Okomentovat