sobota 7. května 2016

merkel renzi

aaaailgiornale.it/news/cronache/migranti-migliaia-sicilia-governo-ristruttura-vecchie-caserm-1255356

Kolik ještě milionů?

La Nave Grecale  italské vojenské maríny sebrala 698 imigrantů někde ve Středozemním moři a dovezla je do sicilské Augusty. 4500 imigrantů se vylodilo v posledních 36 hodinách. A il Viminale (palác ministerstva vnitra) má plán – kasárna v Piemontu a Lombardii se přestaví a imigranti tam (především do oblastí, kde vládne pravice).
   Dnes se počítá se 2 tisící dalších zachráněných. A navzdor intenzivním jednáním evropských hlav států (o hlavách v tomto případě se dá pochybovat), vyloďování na starý kontinent nepřestává. A především na italském jihu.
  Samotná naše (italská) válečná (zachraňovací) flotila zachránila v rámci operace „mare sicuro“ poslední dny 1759 imigrantů. Fregata Bergamini dostane prémii, zachránila 473 imigrantů. V Lampeduse se dnes odpoledne očekávají 2000 příchozích z Afriky. Za poslední dva dny se na sicilském pobřeží vylodilo 4500 lidí. 400 je očekáváno dnes v Tarantu.
   Evidentně žurnalista il Giornale propadal z počtů již v deváté třídě. Hlavně mu činilo velký problém něco sečíst nemluvě o malé násobilce, takže některé údaje nemusí pocházet z disjunktních množin, ale i tak je budoucnost Itálie a  Rakouska (pokud ploty nebudou dost pevné), dost černá.   

Merkelová a Renzi v Římě

   A co sdělují tito osminkoví evropskounijní géniové evropskému lidu? Jsou otřeseni ploty, které na hranicích staví Rakousko. Ne, nedovolí to, ani rychlý smskovač a milovník počítačových her pro střední školy, ani geniální laborantka z laboratoře svého manžela. V Řecku 50000 uprchlíků, musí se to okamžitě rozdělit mezi EU země. O dělení statisíců  Afričanů  v Itálii rozhodnou zítra na terase vily Chigi u láhve toskánského z jižních svahů. Evropskému póvlu to bude včas oznámeno.  
    Bankrotujícímu Italovi musela něco silného již slíbit, neboť prohlásila, že se ji dostalo z jeho strany až takového pohlazení, že jí to dodalo velké síly. I Renzi opět zazářil svým typickým infantilním, ale upřímně dětským úsměvem. Kancléřka už mu prý nepřipomíná nedočtenou brožuru z účetnictví, a tak mohou nerušeně řešit multikulti budoucnost Evropy. Italský tisk připomíná, že tuto idylu narušuje jenom současný předseda evropské rady Holanďan Mark Rutte, otravuje Itálii nezáživnou ekonomií.
      
   

Žádné komentáře:

Okomentovat