pondělí 11. července 2016

gorby nato

Gorby: Brzo nám vyhlásí válku

Michail Gorbačov, bývalý sovětský vůdce a otec perestrojky, která ukončila studenou válku, umožnila sjednocení Německa a demokracii ve východní Evropě, asi poslední z Velkých vůdců o setkání zemí Nato ve Varšavě.
Mluví o obraně, ale ve skutečnosti se připravují k útoku. Od studeno válečného štvaní pokročily k přípravám na útok. Jejich rozhodnutí znamená vyhlášení války Rusku, říká se v prohlášení Michaila Gorbačova.
   Pro  Merkelovou a Hollanda je Gorbačovo prohlášení velmi nepříjemné, v jejich zemích má Gorby podstatně vyšší kredit než tito dva málointeligentní politici. Veřejné mínění v Německu a Francii ho vnímá jako velkého muže, který ukončil studenou válku a zahájil novou éru dějin. Francie prý neznamená pro Rusko žádné nebezpečí, prohlásil Holland. 4000 vojáků na hranicích s Ruskem v oblasti Baltiku, raketový deštník připraven, přítomnost Nato mašinerie v Černém moři.
   Poprvé od konce studené války opatření takového rozsahu, stud není  architektovi nové studené války Obamovi vlastní, jinak by musel vrátit Nobelovu cenu míru. A kde zůstala obrana Evropy proti skutečnému nebezpečí – imigrační invazi z Afriky a Blízkého východu. Státy, které tuto agresi Obamovi a Merkelové odsouhlasily, a které se domnívají, že nenesou zodpovědnost se mýlí,  i ony sklidí odměnu za svůj podíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat