sobota 23. července 2016

mnichov teror

Bezpečnostní kabinet zasedá a zabíjení v Mnichově

Když svolá izraelský ministerský předseda bezpečnostní kabinet státu situace je vážná a všichni ví, že rozhodnutí ať je sebetvrdší, přijali ti nejlepší a je nejlepší pro stát.
A když svolá Merkelová něco podobného? Ona plus odulý pytel sociálnídemokrat Gabriel (opozici nazývá pravicový pytel), advokát Saudů a Kataru Steinmeier a nechutný poskok Merkelové Altmeier. Již při pohledu na tuto skupinu lidí je jasné, že Duch ať svatý nebo ďábelský má něco jiného na práci a nebude přítomen. Pozvou dalšího poskoka Merkelové Maizièra, který přeruší dovolenou, tento týden již prý po druhé.
   Důvodem této komedie malomocných je již druhý atentát. 18letý Íránec s íránským i německým pasem zastřelil devět lidí. Samozřejmě hlavním tématem politickokorektních komentářů – vraždil sám. Už  to tak obvykle bývá, atomovou bombu vypustil z letadla jeden člověk, ale nedá se mu nic vyčítat.  V Mnichově nevraždilo žádné náboženství, žádná radikalizace, nejspíš byl blázen. Malomocní v Berlíně to určitě dají do závěrečného komuniké.
   Mnichov je prý v šoku, 2300 policistů nasadili v Mnichově. Veřejné dopravní prostředky fungují téměř normálně. Neví se zda-li vítací dobře placení dobrovolníci a jejich zeleno-levicové NGO budou dál na nádraží vítat nešťastné uprchlíky nebo prozatímně umývat krvavé stopy po atentátech.
Informace z pi-news.net: Podle CNN v MacDonaldu volal „Allah akbar“ a pak začal zabíjet přítomné včetně dětí.
Čtenář yksos k tomu všemu a zdá se, že je to většinový názor:
   Odporně to smrdí. Nevím co se to děje, ale určitě vím, že nevěřím ani slovo žádnému německému policistovi, politikovi, žurnalistovi – lež je tu již zvykem.

Žádné komentáře:

Okomentovat