pátek 15. července 2016

nice bes hruza

Nice, běs a hrůza a další...

Téměř stovka mrtvých, pokud jste se včera neprocházeli na Anglické kolonádě, měli jste štěstí. Nice je město islamizované akcelerujícím způsobem. U katedrály, když se pokřižujete, tak vám dá někdo přes hubu.
Jste sice v multikulti ráji, ale s převažujícím islámem, který budoval starosta republikán (po x-tém přejmenování strany), tedy stručně  sarkozista-juppeovec Estrossi. V komplotu se socialisty, kteří v mystické oběti mu darovali sebe sama a oddali se jeho partaji,  se mu v prosinci v deformovaných volbách podařilo ukrást post prezidenta celého regionu Marion  Marechal le Penové, která by v normálním demokratickém volebním prostoru vyhrála. Ona a její vláda by už dávno nastolily adekvátní opatření.
   V televizi po atentátu můžeme v apartním klobouku vidět malou postavu ministra vnitra socana Cazeneuve. Vždycky po něčem takovém je rychle k mání a  bude opakovat totéž, co již říkal stokrát. Prezident Holland bude svolávat speciální zasedání speciálních orgánů a Francouzi se už modlí, aby táhl tam kam patří. Ve Francii je výjimečný stav.
   V televizi se žurnalistka v pátek ráno ptá místopředsedy francouzské národní fronty Floriana Philippota zda-li dva poslanci, které má tato strana v parlamentu, budou hlasovat pro prolongaci výjimečného stavu. Nevšimla si, že v té samé televizi na tuto otázku poslední týden odpovídal pětkrát. A její televize nezapomene ani po masakru na to, že jejím hlavním posláním je znemožňovat Národní frontu.
   Florian Philippot ji odpoví, že výjimečný stav, jak ho chápou vládnoucí klauni, není k ničemu, je pouhou kulisou jejich demagogie. Pokud nebudou zavřeny radikální mešity a vypovězeni ze země radikální islámští predikátoři, pokud nebudou kontrolovány hranice, pokud bude vládou bráněno policii, aby použila adekvátních prostředků, které má k dispozici a pokud vládnoucí socani spolčeni s Merkelovou a Junckerem a bůhví jakými penězi nezastaví masovou islámskou imigraci do Evropy, pak jejich výjimečné stavy jsou na nic a evropské národy mohou očekávat další hrůzy.  

Informační server ripostelaique.com

  Krev všude. Křik. Pláč. Mrtví a ranění všude. Nice, čtrnáctého večer. Po Charlie Hebdo, Hervé Cornara, Bataclanu, Bruselu, zabití policisté v Magnaville, nyní Nice. Islám a jeho vojáci útočí.
   Přirozeně, opět okamžitě vidíme obvyklé mlžení. Velká mešita a islámské centrum ve Francii odsuzují atentát, ale řeknou nám, že nemá s islámem nic co do činění. Šoféra vraždícího náklaďáku policie znala. Ministr vnitra nám vysvětlí, že nemohl být zatčen, máme přece  právní stát. Bude žvanit o republice, on a jemu podobní, kteří ji denně  zrazují. Státní autority přijdou s kyticemi a pohlazením k rodinám obětí, pochody zorganizují, aby řekli, že nechovají žádnou nenávist ani k vrahům.
  Robert Albaredes (profesor literatury) po dekapitaci Hervého Cornary pojmenoval viníky, jsou to Elysejský palác a Matignon (předseda vlády). Nový masakr potvrzuje, co cynicky prohlásil Valls (předseda vlády): máme před sebou dvacet let atentátů. Ministři nejsou schopni a ochotni vůbec atentátníky nazvat pravým jménem, nejsou schopni agresora pojmenovat. V socany ovládané Francii jsou vrazi pod ochranou, v médiích se diskutuje diskomfort bruselského vraha Salaha Abdeslama ve vězení, jeho advokát podal žalobu na poslance, který popsal vězeňský komfort vraha.
  V předvečer evropského fotbalového finále v četných francouzských městech převažují alžírské vlajky, v Calais výbušný koktejl v přístavu, v Compiegne mrtvý po střelbě z kalašnikova, v Oyonnax anulování oslav státního svátku, v Arrasu teroristé, stovky aut zapálených v Seine Saint-Denis, ve Val de Marne a v l’Oise. Zranění policisté. Islamisté dobře ví, že jsou zákonem zcela nepostižitelní, policisté nemohou vůbec nic.  Stovky muslimů se vracejí ze Sýrie rozhodnuti u nás aplikovat o co se pokoušeli v Sýrii.
   Vláda socanů nutí Francouze, aby přijímali islámské imigranty – stejně jako Merkelová – bez sebemenší zodpovědnosti. Vláda socanů neuznává státní hranice, naše země se stala hotelem pro imigraci. Salafistické mešity zde šíří ideu svaté války.
  Holland má pouze jednu vizi – zachovat si 93% muslimských voličů, kteří ho volili v r. 2012. Naši zemi vládnou neschopní socani, kteří  jsou spojenci Kataru a Saudské Arábie, kteří financují  francouzskou politickou kastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat