středa 20. července 2016

poddani francie

Soumission aneb poddání se evropských socanů

O příčinách proislámské a islamizující politiky evropských sociálních demokracií lze prozatím pouze spekulovat. Idealismus u těchto partají super konzumu a klientské korupce je vyloučen. Možná jsou korumpovány, přímo i nepřímo arabským petrolejem. Belgický list le Peuple se zabývá sociálnědemokratickou zradou na evropské populaci.
  Patrick Calvar je šéfem francouzské vnitřní bezpečnosti (DGSI). Velmi blízký Hollandovi, jehož je oddaným pohůnkem.  Calvar vysvětlil v komisi francouzského parlamentu a též tisku, že se nebojí teroristické eskalace, ale odpovědí extrémní pravice. Blábolí o nebezpečí občanské války. Ejhle. Strategie asi nejmizernějšího francouzského prezidenta všech dob se ozřejmila.
   Holland a jeho socialistická mafie nejsou schopni (a ochotni) čelit terorismu na francouzském území. Islámisti jsou integrovaní ve francouzské muslimské populaci na předměstích a v zónách „mimo zákon“, jejichž existenci socialisté popírají.  Socialistická partaj řadu let politicky profituje právě z muslimů – s tím se nedá nic udělat. Ideologicky podvázáni nemohou socialisté problém teroru řešit. A jejich protiteroristický program: Obviňme ostatní, etničtí Francouzi - „les blancos (podle Vallse)“ půjdou proti levicovému islámu, který Hollandovi fandí. Občanská válka na obzoru podle Calvara.
   Holland se domnívá, že nejlepším bude „demokraticky“ neutralizovat francouzská etnická hnutí (Národní fronta) a mír typu halal. Postavit francouzské patrioty na roveň s islámským terorem. Holland a socialisti zavedou pozvolna islámskou republiku, nebezpečně se to podobá Houelbeckovu scénáři.
    Tato logika je s požehnáním Evropské unie použitelná ve více evropských zemích. V Belgii se již socialisté stali islámskou partají. Francie  velmi pokročila v destruktivní degradaci sebe samé a cesta nové prezidentské kandidatury Františka průměrného se ukazuje možnou. Pravice tímto tahem mimo hru.
  Superfízl Patrick Calmar neustále blábolí o více prostředcích na boj s extrémní pravicí. Holland 14.července veřejnosti sdělil, že především je nutné čelit extrémní pravici. Toho dne večer byl odměněn v Nice.
   Socialistická tolerance vůči teroru teror vyzbrojuje. První slova belgického premiéra Michela po masakru v Nice byla „respekt a tolerance.“ Je nutné, aby se začalo mluvit o islámském teroru, aby policie řešila spojení politických struktur v periferiích měst s extrémními islámskými asociacemi. Demokracie nemůže připustit vítězství fašismu. Francouzi nyní ví, že nejsou chráněni. Bývalá ministryně spravedlnosti černoška Taubira (její syn je ve vězení) znamenala socialistický výsměch právu, zavedla laxní režim k pachatelům. Ministr vnitra Cazeneuve přímo řekl v parlamentním výboru, že navrhovaná opatření poslanců proti teroru nebudou aplikována. Nebezpečná je tradiční shovívavost justice – nejnebezpečnější odsouzenci komunikují a řídí logistiku teroru přímo z vězení.

Žádné komentáře:

Okomentovat