středa 20. července 2016

svedsko

Švédsko – hlavní město světa

V znásilňování žen, píše se na stránkách think-tank Gatestone institutu. Mimo Afriku je Švédsko pro ženy nejnebezpečnější země na světě. Kam zelené, levicové a proislámské vládnoucí partaje, navíc s výraznými prvky antisemitismu, tuto kdysi prosperující zemi dovedly.
Švédy proměnil prolhaný levicový mocenský aparát v zbabělou a pasívní masu neschopnou činu. Obětovat své ženy primitivním přivandrovalcům znamenalo v každé kultuře tu největší pohanu.
   Na hudebním festivalu počátkem července v Bravalle dvanáct znásilnění. Nebývalá brutalita. Stockholmský festival 35 sexuálních útoků na Švédky.  Nejmladší oběti bylo 11 let.  Na „peace and love “hudebním festivalu zřídili stánky s nápisy „pomoc pro ženy.“ Směšná komedie v švédském světě lži, i tam došlo k znásilnění. Zbabělá a činu neschopná švédská policie rozdává ženám pásky s nápisem „prosím, nedotýkej se mě.“ Podle mluvčího policie mají dívkám tyto pásky dodat odvahy. Víc odvahy by švédským ženám dodala skutečnost, pokud on a celá levicově zelená  vládnoucí mafie by byli ve vězení a konečně v zemi vládli normální a inteligentní jedinci a skutečná demokratická kultura. 
   Vlna znásilnění začala v r. 2014. Gangy Afghánců začaly obklopovat švédské dívky a sexuálně atakovat. Sexuální útoky à la náměstí Tahrir, úplně nový, v Evropě neznámý jev. Gangy  záměrně cílí na mladé dívky a není úniku. Městský radní Roger Ticoalu říká, když jsme obdrželi první informace byli jsme šokováni, považovali jsme to za nemožné.  Obzvlášť brutální jsou útoky během koncertu. Dívky říkají, že je úplně jedno jste-li tam s přítelem nebo ne. Stockholmský festival 2014 a 2015 došlo k 38 oznámením, mnohé dívky kolem 11 a 12 let.
  V r.1975 rozhodl švédský parlament, že zemi otevře multikulturnímu přistěhovalectví. Má vůbec parlament právo na destrukci země, není to zločin vůči národu a dějinám? V r. 1975 došlo v zemi k 421 znásilnění, v r. 2014 k 6620 znásilnění. Nárůst 1472 procentní. Tresty za tyto zločiny směšné nebo žádné.
   A pro ženy z imigračního prostředí parametry mají ještě hrůznější barvy. Zpráva Národního výboru pro zdraví uvádí, že ve Švédsku 38000 žen prošlo mutilací ženských genitálií, málokteré se dostalo lékařské pomoci.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat