středa 24. srpna 2016

muzikal recko rim

Pořád totéž

Na muzikál, který dávají půl roku v muzikálovém divadle hlavního města, musí přivést fotbalisty a myslivecký spolek s manželkami z dolních trboušan, aby se zaplnil parter. Výjimku mají v Londýně v pasti na myši.
Komedie s pseudouprchlíky  je divákům odpornou pastí na rozum a divadlo ne a ne zavřít. Řecký imigrační ministr Mouzalas plus celá italská vláda jsou už dost páchnoucí návnadou této pasti. Mouzalas chce v září rajzovat po Evropě, aby udal aspoň 7000 pseudouprchlíků a nejlíp stotisíc dalších. Prý jsou EU země zákonem zavázány si ty statisíce v Řecku přesidlovat a na jeho dopisy neodpovídají.
  Levicový Mouzala by měl naslouchat inteligentnějším - ministrovi obrany Kamenosovi a ne JunckerMerkelové. Blokovat řeckou marinou řecké výsostné vody: první tři dny se gumové čluny budou vracet zpátky do Turecka a čtvrtý den se už nevyplatí pašerákům plus ušlechtilým idiotům placenými unijními neziskovkami přepravu organizovat. Po problému. Bez evropskounijní hysterie a nesmyslného mňoukání německé ministryně obrany a její šéfové, tolik Kamenos znalý věci.
   Itálie čelí přívalu Afričanů, ale na druhé straně přívalu peněz z Bruselu na imigranty, zastavit příval z Afriky znamená zastavit současně penězovod z Bruselu. Co je lepší, tím se dlouho trápí italská vláda. Italové znají sílu peněz a tak je to ďábelské dilema. Od počátku roku napočítali 102000 z Afriky, další nepublikují v novinách, ale pouze v tajných zprávách do Bruselu, kvůli účetnictví.
   Italští ministři do nekonečna opakují, že imigrační krize je největší výzvou pro Unii, pokud si ostatní nehodlají brát Afričany, za které Italové hodlají inkasovat miliony od Bruselu, Unie se rozpadne. Italská marina naházela děla do moře a proměnila lodi v záchytné stanice pro tonoucí a stala se mostem plynulé přepravy, prý pro všechny je to lepší. Švýcaři bez mariny, upevňují hranici s Itálií, kupodivu i Němci zase se Švýcarskem a Rakušané učinili Brenner neprůchozím. Ach, pláčí ministři v Itálii a nadávají Italové na Evropu, aby si zvolili schopnější vládu a vybrali inteligentnější k moci, to je zatím nenapadá. 

Žádné komentáře:

Okomentovat