sobota 10. září 2016

islamizace evropy

Islamizace Evropy je nevyhnutná

Píše žurnalista Vladimír Beyder na serveru evrejskja-panorama. Vlna teroru v Evropě překvapila mnohé, ne ovšem obyvatele Izraele.  Tu zaútočí teror v jedné zemi, tu v druhé. A neříkali jsme vám to již dávno, mohla by přijít kousavá poznámka z Izraele.
  Izrael žije pod neustálou hrozbou teroristických útoků. Hrozba se však nestala v chápání obyvatel žádnou rutinou. (Jak se pomalu vsugerovává evropskému obyvatelstvu). Charakter teroristické hrozby se stále mění. Armády a tajné služby musí neustále hledat odpovědi na výzvy teroristických struktur. Dá se to srovnat se stále novými a novými antibiotiky proti virům. Každodenní boj je jedinou odpovědí. 
  Evropané pomalu přebírají některé izraelské zkušenosti a technologie. O tom, že by převzali systém boje s terorem nemůže být ani řeči. Evropané by museli dojít k poznání, že kardinální změny ve společnosti jsou nutné. Politické, ideologické a v mentalitě. K tomu nikdy nedojde. Evropa dřív konvertuje k islámu než by opustila své pověry. A proč by se jich měla vzdávat kvůli bezpečnosti?
   Islám otevřel v Evropě novou frontu, předtím začal v Izraeli. Vše co zažíval Izrael, se přeneslo do Evropy. Izrael byl první obětí a Evropané se dlouho domnívali, že poslední. Není tomu tak. Po atentátu v 13. listopadu jsem zavolal známému do Paříže. „Úroveň bezpečnosti nulová. Po atentátu se to vylepší. Učíme se“. Po atentátu v Nice jsem opět zavolal. „Nemají sílu, rozvědka je na nic. Všechno vychází z mešit a ta je v každém rohu“.
   Žurnalista před desíti lety interviewoval Michi Kobi z bezpečnostní služby Shin Bet. První odkryl strukturu Hamasu. Islámské sociální organizace se přetransformovaly v teroristickou armádu, která prolila mnoho krve izraelských občanů. Když zakladatel Hamasu šejch Jásin padl do rukou kontrarozvědky, podařilo se bezpečnostním složkám Izraele zatknout 500 vůdců a  bojovníků Hamasu.  Izraeli se podařilo s velkým vypětím uhasit vlnu teroru, kterou vyvolal Arafat v druhé intifádě. Bombové sebevražedné útoky se děly denně. V Iráku se americké armádě podařilo lehce likvidovat Hussejna, ale s terorem si nevěděla rady. Z teroristických skupin v Iráku se formovali bojovníci islámského státu.
   V Izraeli bezpečnostní služby jsou schopny zmařit 98% atentátů. V čem je tajemství? Čistá statistika, na daném území a na jistý počet obyvatel musí být jistý počet informačních zdrojů. V Izraeli se ví kolik a jsou tam. Američané to nepochopili a zdroje nemají. Evropané se nachází v podivné fázi -  zatím si své nepřátele hojně importují.   

Žádné komentáře:

Okomentovat