sobota 3. září 2016

multikulti levice

Multikulti nesmysly
V holandském Elsevieru píše holandsko-íránský  profesor práva, filosof, publicista  Afshin Ellian o komedii zvané multikulturalismus. Muslimští imigranti v Evropě velmi rychle pochopí výhody, které jim z této perverze levičáckých Evropanů plynou.

Nikdy by ve vlastních zemích nepřistoupili na něco podobného. Po příchodu do Evropy se ohánějí multikulturalistickými pravidly, aby z toho měli výhody, ale o nějakých progresívních ideálech u těchto lidí nemůže být řeči.  
   Islámský svět není a nebude multikulturální. Muslimské masy, které do Evropy přichází, si přináší despotismus své mateřské země. Ekonomická migrace je normální. Afghánci a Pákistánci pracují v Íránu, černoši ze Zimbabwe v jižní Africe. Nevznikají tam žádné multikulturální společnosti. V Íránu Afghánec vždy zůstane občanem druhé kategorie. Všude mimo západní svět čelí minority velkému útlaku. Např. Kurdové v Turecku a v Sýrii. Není myslitelné, že by se muslimští imigranti v muslimských zemích chovali podobně jako v Evropě.
    Nikdy by nemohli Afghánci demonstrovat v Íránu. Politické a kulturní minority se musí v muslimských zemích chovat velmi diskrétně.  Muslimové by nikdy nedovolili masovou imigraci ne-muslimů do svých zemí. Globalizace nevede v muslimských zemích k multikulturalismu. Není myslitelné, že by se větší množství Evropanů usídlilo v muslimské zemi. Od Maroka až po Pákistán je imigrace Evropanů vyloučena. Evropané nesmějí vlastnit domy ani pozemky.
   Advokáti multikulturalismu se nikdy pořádně nepodívali do světa. Pouze západ je multikulturální a to sebevražednou rychlostí. Imigrace je z toho důvodu jednosměrnou linkou. Je neuvěřitelné, jak migranti z monokultury zneužívají multikulturalismus a je to obrovská vina levičáků, kteří něco takového vytvořili.
   V Holandsku jsou levicové socialistické strany v rukou menšiny – opravdové multikulturální mafie. Levičáci si kopou hrob, muslimové v evropské politice jsou všechno možné jen ne progresívní. Masová muslimská imigrace spolu s multikulturalismem vytvoří éru multikulturálního středověku.    

Žádné komentáře:

Okomentovat