neděle 25. září 2016

strache fpo


Heinz-Christian Strache

Vůdce rakouské strany svobodných (FPÖ) poskytl hovor německému die Welt. Názory rakouských politiků mají v německém mediálně a politicky zbabělém a degradovaném světě velkou váhu.
Pragmatické Rakousko je schopno německému světu fašizoidní antify, levičáckých pseudokřesťanů a přefutrovaných socanů imputovat zdravou dávku normality. Podivným způsobem uvedl die Welt hovor s rakouským politikem, jehož strana asi obsadí prezidentský post a Strache sám kancléřský post. Podle listu je Strache šéfem populistické strany. Zmatení pojmů - die Welt je hlásnou troubou populismu Merkelové a socanů, politického laxismu a nečinnosti, dobře placené ne-vlády parazitů. Strache není této sorty.
    Rakouský politik se domnívá, že Frauke Petry jako možná kancléřka by byla podstatně schopnější než Merkelová.  To co provedla a stále provádí Merkelová už nemůže být horší. Nemám z toho škodolibou radost, řekl politik. Jsem hluboce znepokojen jejím řáděním.

Schengen zrušila a dublinské dohody o azylu neplatí

     Ekonomičtí imigranti neobyčejně zatíží evropské země. V žádném případě to nejsou uprchlíci ve smyslu ženevské konvence o udělení azylu. 
    Německo a Merkelová se měly zasadit o zmírnění konfliktů a mnohem dřív pomáhat sousedním státům Sýrie. Místo toho Německo redukovalo pomoc uprchlickým táborům kolem Sýrie. Kde zůstala humanita? A Merkelová pozastavila platnost schengenských ujednání a dublinského dohovoru. Merkelová poškodila Evropu.
    Podle Stracheho se musí Evropská unie reformovat v Evropu národů, kde malé státy budou mít větší váhu v rozhodovacím procesu. Nemůže to tak dál fungovat - velké země jako Německo jednoduše diktují.
    Strache se domnívá, že Rakousko by se mělo stát členem Visegradské skupiny a ještě důrazněji by tyto země měly vysvětlit Evropské unii, že klíče imigračních kvót s nimi nemají nic společného.      

Žádné komentáře:

Okomentovat