úterý 13. září 2016

trpaslik ministr

Lucemburský trpaslík 

   Lucembursku se viditelně nedostává  pracovní síly, v tomto státě bez industrie a smysluplné výroby vůbec, většina lidí simuluje práci v evropskounijních organizacích a do místní vlády se nikdo nehrne.
  Berou kohokoliv, kdo přijde. Důkazem je Asselborn, ministr zahraničí tohoto rozlohou trpasličího státu, ale gigantického parazitismem. Důchodce po letech pohodlné  pracovní činnosti má větší důchod než je plat východoevropského ministra. Jeden francouzský ekonom napsal, že na hlavu mají větší dluh než Řekové a nedejbože kdyby měli vracet vyšmelené peníze z daňových machinací. Pokud bude existovat EU, nikdy k tomu nedojde, odtud jejich obrovská láska k této instituci.
   Socan Asselborn, hlásná trouba nenávisti proti východní Evropě a denní propagandista unijních nesmyslů v německých televizích.
   Tentokrát přišel na to, že by Maďarsko mělo být vyškrtnuto z EU. Bohužel zatím ještě Maďaři nedospěli ve své většině k poznání, že ve spolku s podobnými hlupáky jako je Asselborn nemají co pohledávat a bez nich jim bude podstatně lépe. Prý když někdo staví hraniční ploty  a potlačuje svobodu tisku, měl by pryč z EU. O lucemburském a německém zglajchšaltovaném tisku ani zmínky. Německé a lucemburské partaje nalhávají obyvatelstvu, že se pomalu daří snížit imigrační influx, Merkelová o tom  plká i v Bundestagu, a důvod: maďarská dobře střežená hranice. Asselbornovi a podobným lži politikům a jimi ovládanými médii to nezabrání, aby tím nejpodlejším způsobem atakovali Maďary.
   Maďaři mají podle lucemburského hlupáka hanobit Evropu. On a Merkelová ji ponížili a zostudili tím nejbrutálnějším způsobem, zesměšnili Evropany, učinili z nich tupou masu, do níž může beztrestně kopat a znásilňovat ji ve velkém kdokoliv přijde. Evropana proměnili v degradovanou slabou trosku. Podle Asselborna měla západní Evropa přijmout statisíce Maďarů po povstání v r. 1956. Ženevská azylová konvence, kterou on protizákonně porušuje praví, že první bezpečná země musí přijmout ty, kterým hrozí perzekvování. Jednoduché. Maďary přijalo Rakousko. Konečně většina pokračovala dál do USA, které věděly, že národ vysokého IQ je přínosem. Lucemburský pologramotný socan se domnívá, že Rakousko nebo Maďarsko jsou první bezpečné země hraničící se Sýrií nebo Afghánistánem? Podle jeho vystupování v německých televizích se to ovšem nedá vyloučit.    

Žádné komentáře:

Okomentovat