sobota 10. září 2016

tsipras chios

Rozzuřil Tsiprase a jeho klan

Levičáckému podivínovi Tsiprasovi teče do bot ze všech stran. Řecký lid už pochopil jeho kvality, a tak se ve volebních průzkumech propadá i se svojí levičáckou partají. Syriza musí znamenat mstu bohů - pokud vládnou, urychlí katastrofu, pokud jsou v opozici násilím všeho druhu zabrání jakékoli rozumné politice.
Nyní poštval na metropolitu Markose z Chiu prokurátory. Proč? Biskup řekl pravdu, což se konečně od něho očekává. Tsiprasova pravda je relativizovaná podle okolností, oddělení pravdy v jeho kabinetě zaměstnává dost lidí, aby byla rychle po ruce adekvátní pravda. A když se boss rozzuří, jde o vztek síly pekelné, obrovská kvalita vůdce, který nemá a konečně ani nemusí mít žádnou jinou.
    Biskup Markos si dovolil během kázání říct, že lidé, kteří přichází do Řecka nejsou uprchlíci, ale většinou ilegální imigranti. Není to pravda? Podle řecké pohraniční služby z 1950 lidí, kteří připluli z Turecka v červenci, pouze 500 příchozích byli uprchlíci ze Sýrie. Další byli ilegální migranti ze 77 zemí.
   Biskup se podle Tsiprasova klanu dopustil rasistického zločinu. Citoval statistický úřad. Pravděpodobně vládnoucí klan očekává, že handlování s Tureckem skončí kolapsem a imigrační příval naroste. Tsipras za dva roky vládnutí nebyl schopen vymyslet vůbec nic a nemá žádnou rozumnou imigrační taktiku. A tak je dobré zavřít „hubu“ případným příštím kritikům. Je možné, že útok na biskupa předznamenává útok na celou řeckou církev, Tsiprasova partaj SYRIZA má nenávist ke křesťanství v programu, další záminky si tito Evropskou unií dotovaní politruci lehce najdou.
    Řecko pomocí Evropské unie nepadlo, ale teprve padá do opravdové propasti. Statisíce imigrantů, žádná administrativní kontrola, 12 administrativních okruhů v karanténě kvůli nezvladatelnému imigračnímu přívalu, 61 případů malárie v zemi, prodej střelných zbraní roste exponenciálně, násilí a sociální výbuch na obzoru. EU a Tsiprasklan - nejlépe vymazat ústavní práva občanů a nebude se o těch hrůzách aspoň mluvit.
   Maria Polizoidu na serveru Gatestone píše, že zkušební kanárek v kleci evropskounijní šachty je mrtev. A brána potlačení demokracie a svobody slova v Evropské unii se otevřela. Turecký styl demokracie je vhodný v představách unijních politruků i pro Řecko. Jak úžasný osud čeká kolébku demokracie a konečně nás všechny. 
  

Žádné komentáře:

Okomentovat