čtvrtek 27. října 2016

multikulti raj

Chceme něco podobného?

Tato otázka asi napadne každého normálně myslícího člověka na planetě Z. Německo se proměnilo v planetu bláznů a opic. Prokurátor a školní ředitel se chovají normálně – v německém multikulti opičím ráji. Rensburg, Schleswig-Holstei.
  Žák z ateistické rodiny a asi zdědil přirozenou kritičnost předků a bude sečtělejší než multikulti třídní učitelka. Za kritický nadhled syna hrozí rodičům pokuta celkem vysoká, 300 eur. 13tiletý syn odmítl se souhlasem rodičů navštívit mešitu, kde se celá třída měla účastnit lekce „Orient – mocenský faktor“.
   Rodiče se odůvodněně obávali náboženské indoktrinace a nepřáli si návštěvu mešity. Asi měli recht, jak se ukázalo, prováděl tam propagandu islámu místní imám.  Rodiče mohli uvést do odůvodnění odmítnutí lekce v mešitě nemoc syna, připadlo jim to nedůstojné. 
    Rodiče si vzali advokáta a hodlají se se školou soudit. Běžně v Německu odmítají muslimské děti jakýkoliv kontakt s jiným náboženstvím než s islámem, žádná sankce je nikdy nepostihne. Islám se stal v Německu privilegovaným. Německé školy rychle vyhodily se svých tříd krucifix – urážel islámské děti, popř. odmítly docházet.
   Německý list Junge Freiheit píše, že v r. 2008 postavilo mešitu islámské společenství Mili Görüs, to je uvedené na seznamu Úřadu pro ochranu ústavy jako islamistické. V posledních letech naoko ustoupili od svých extremistických názorů, ale antisemitismu a nenávisti k židům se nevzdali, to totiž nelze, mají to v genech. 

Žádné komentáře:

Okomentovat