úterý 29. listopadu 2016

deti zakon

Pedofil má taky děti rád

„Děti měli by jste znát, pedofil má tak taky děti rád“, napsal kdysi v knize říkanek neřestí jeden český básník. Podle všeho si německá justice říkanky nechala přeložit a hodlá podle nich dobudovat německé zákony, aby v téměř renezanční velkorysosti vyšla vstříc mimoevropským ušlechtilým kulturám. Zákon o zákazu  manželských svazků s dětmi zatím nebude schválen, dočteme se v německých novinách, poslanec Bundestagu Johaness Fechner je zasvěceně informoval. Možná na konci r. 2017, v další legislativní periodě.
Podivné – v Německu neexistují zákony, které jednoznačně definují, kdy jde o pedofilii a pokud existují proč nejsou bez výjimky aplikovány? Hlavním sabotérem zákonů je sociálně demokratický ministr justice Maas: „Jsou výjimečné situace kdy je dětské manželství akceptovatelné, musíme zohledňovat i právo ženy (asi myslel dítěte, dítě je podle něho v manželství zaopatřeno)“.  Maas navrhuje justiční regulaci problému: Nezletilá dívka, řekněme 13letá se může obrátit na právníka a zažalovat svého muže. Je něco takového vůbec reálné.
   Socan Maas je ochoten obětovat základní principy evropské civilizace, nejen v tomto případě.  Poválečné Německo mělo tradici velkých ministrů justice, Maas znamená fatální intelektuální propad, ne moc inteligentní sociálně demokratický politruk na tak důležitém postu, Sociálně demokratický ministr justice Maas znamená totéž co likvidaci práva.  Odhaduje se, že v Německu se jedná o 1500 manželství, které se dají interpretovat jako institucionální zneužívání dětí. Německý stát legalizoval manželství kde dívky nejsou starší než jedenáct let, vyjádřila se poslankyně CDU Klöcknerová.
    A experti  institutů lidských práv v Německu? Dalo by se očekávat, že budou jednoznačně proti perverzní nezákonnosti. Opak je pravdou. Tato manželství se prý nedají paušálně zrušit, nelze operovat tím, že byla uzavřena proti vůli jedné strany. (Samozřejmě dítě v tomto případě nemá vůli, mají ji rodiče). Když se manželství zruší, jak je to se zaopatřením a co když je nezletilá partnerka těhotná a konečně jiná země jiný mrav -  v Libanonu se můžete legálně oženit s dvanáctiletou.  Podstata a smysl zákona leží mimo intelektuální kapacitu těchto expertů.
Čtenář ET Germanicus komentuje: Pan Fechner a celá jeho SPD i tato pseudovláda tolerují zneužívání dětí ve velkém, v achbože tak tolerantní a otevřené zemi.   

Žádné komentáře:

Okomentovat