pátek 18. listopadu 2016

frontman podrobit

Podrobte se a postřeh frontmana z Bataclanu

Píše Werner Reichel na „eigentumlich frei“. Něžná, krásná dívka, bezbranná. Ruce v kapsách. Nechá se pasívně zneužít, mučit  i nafilmovat od grupy mladistvých kriminálníků všech barev. Brutální video prošlo facebookem. Proč se ani minimálně nebránila, nezakryje si ani obličej do něhož ji barbaři mlátí. Moderátoři, redaktoři, politici a nezbytní mediální experti do nekonečna tlachají: proč se nepokusila utéct, proč nekřičela?
Úplná nevědomost až hanebnost jejich výkladů má daleko k realitě, ale blízko k aroganci. V studiích politickokorektních bobánků je všechno dobře přefiltrováno – co se ve školách a na ulicích stalo brutální praxí.
    Viditelně divné chování dívky z videa není nic neobvyklého. Skuteční odborníci z bezpečnostní branže říkají, že tento fenomén je v Evropě již řadu let patrný a normální. Normálně reaguje člověk na násilí pokusem o obranu nebo útěkem. Bylo by to přirozené. Pro většinu Evropanů není běžné ani první, ani to druhé. Tedy 15letá se pasívně nechá znásilnit, mučit a třeba i zabít. 
    Potvrzuje to i Jesse Hughes. Frontman skupiny „Eagles of Death Metal“, která účinkovala před rokem v Bataclanu, kdy islamisté na koncertě zabili v krvavé lázni asi sto lidí. Hughes říká, že viděl umřít sedm lidí. „Stáli jeden metr od bariéry, mohli se za ní vrhnout a byli by na živu, ale byli tak ustrašení, strach je úplně ochromil. Vzpomínám na jednu ženu, která zvedla ruce v úplném odevzdání a čekala až ji zabijí, upozornila na sebe sama, terorista ji původně neviděl“.
   Víc a víc lidí v Evropě se takto chová, bez odporu se nechají i zabít. Nelze se divit, když si představíme jak probíhá výchova již od mateřské školy. Dlouholetý trénink něčeho nepřirozeného a proti instinktům. Od malička se vtlouká dětem do hlavy, že násilí není řešením. Člověk musí být laskavý k ostatním a oni mu to oplatí. Děti se trénují na hodinách antiagresívního chování a ve speciálních workshopech – a pravda je jiná – trénují se, aby se bez odporu poddaly brutalitě a násilí jiných, a eufemisticky řečeno deeskalovala situace.
   Děti neví jak adekvátně reagovat na fyzickou brutalitu, jak se bránit a zneškodnit útočníka. Ale kdo něco takového může naše děti naučit v totálně změkčilém a nenormálním školním systému. „Ne, prosím, zastav se“, je jediná možnost odpovědi na agresora. A pokud to nestačí měl jsi prostě smůlu. V tomto smyslu se nesou i odpovědi a rady politiků a zodpovědných činitelů - když jdeš do bazénu, nech si vytetovat na každé rameno „NO“. Tuto radu míní úplně vážně.  
   Tisíce lidí zaměstnaných na univerzitách a dalších státních institucích, údajně vzdělaných specialistů, kteří vyrostli v dobře zaopatřené a mírové Evropě, vyškolují naše děti v totálním infantilismu, vysněné realitě a sebezničujícím chování. Střet s realitou má pak fatální konce jak popsal Jesse Hughes nebo jak vidět na videu.
   Skrývá to ještě jeden aspekt, který má obrovský význam. Mladá dívka se chovala přesně tak, jak se chová politický establishment Evropské unie v uprchlické krizi. Tedy Merkelová, Schultz, Steinmeier, Juncker, Kern, Holland a Co., jakým způsobem reagují na miliony lidí kteří se vloupaly do evropského sociálního systému – chovají se úplně stejně jako ta dívka. Nejsou vůbec schopni reagovat. Evropský establishment to připravil. Žádná ochrana hranic, žádná ochrana evropských národů a jejich zájmů. Imigrace z třetího světa a obrovský nárůst kriminality nemají nic co do činění, je teze prolhané politiky a jejich médií. Nepřišli žádní islamisté, teroristé a kriminálníci, jen kvalitní trpící. Jednoduše jsou tady. Ochrana hranic by byla barbarská. Pro tyto demagogy je Viktor Orbán, který reagoval jako každý zodpovědný politik, fašista
     „Experti“ vládnoucí kasty vykládají obyvatelstvu, že násilí, teror, omezení občanských svobod etc. musíme nějakou dobu akceptovat. Proč musíme, není jasné, pravděpodobně to není jasné ani novinářům z politickokorektních novin.
    Dívka se chovala jako politickomediální establishment, který doufejme, že bude brzo vykopnut a nahrazen rozumnými, kteří budou adekvátně a bez strachu reagovat na masovou imigraci z Afriky a islámských zemí.    

Žádné komentáře:

Okomentovat