pondělí 14. listopadu 2016

islam levice

Fašizoidní blok

Zpravodajský server eigentumlich-frei se zabývá podivnou alianci levicových partají a levičáckých fanatiků s islámem. Levice vždy hlásala atheismus a antináboženskou politiku. Částečně je to právě tento důvod, proč z celé západní civilizace vymizel Bůh.
Otec všech levicových stran Karel Marx považoval náboženství za opium lidstva a připisoval mu mnoho negativního. Bůh je produktem lidské fantazie a je na straně utlačovatelů. Tento radikální atheismus hlásala unisono evropská levice stopadesát let. Od šedesátých let nebral na západě nikdo marxisty vážně. Změnilo se to od počátku devadesátých let - levicová ideologie ovládla média a do Evropy začala proudit ve velkém muslimská populace.
   Levicoví stejně jak levicově alternativní zelení změnili strategii. Ukazují obrovské pochopení pro muslimské věřící, a to až do polohy fanatické, obdivné fascinace, obzvlášť v Německu. Fanaticky např. prosazují stavbu obrovské mešity v Kolíně. Referendum  o zákaz minaretů ve Švýcarsku dovedlo levicové partaje a noviny např. „TAZ“, ultramarxistický „Junge Welt“ přímo k zuřivosti. Co si to švýcarský lid dovolil? Zakázat minarety. Levičáci hodili přes palubu základní bod své ideologie. Důvodem je chladný a cynický politický kalkul. Exfuehrerovi německé levicové strany Lafontainovi na islámu vadí zákaz úroků. Žena otrokyně, popravy homosexuálů, středověké pojetí vládnutí a společnosti levičáckému demagogovi nevadí.
    Aliance a společná fronta levicových partají, levičáckých i muslimských fanatiků proti všemu civilizovanému a hlavně proti Izraeli a vnitropoliticky proti opozici. Doufejme, že tato aliance nemůže mít dlouhodobé trvání, muslimové totiž pohrdají programově perverzní a servilní levicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat