sobota 26. listopadu 2016

levice islam

Samuel Schirmbeck o stupiditě levicové kasty

Žurnalista a dlouholetý  korespondent ARD v severní Africe a především v Alžírsku. Včera si ho pozval do televizního kanálu ZDF moderátor pravidelného diskuzního pořadu. Když přišel Samuel Schirmbeck v r. 1991 do Alžírska, život tam byl absolutně svobodný. Po pádu diktátorského režimu jedné strany se otevíraly neobyčejné možnosti. Ženu v hidžabu, nikabu nebo v čemkoliv jiném než v elegantním klobouku tam nikdo nepotkal.
Ženy u moře v bikinách. O nějakém fundamentalismu, který tam dnes a bohužel i v Evropě začal vládnout ani řeči.
   Během pár let se atmosféra natolik změnila, ženě v plavkách by hrozilo smrtelné nebezpečí. Islamismus samozřejmě patří k islámu. Islám je tak obsáhlý, že zahrne všechny, od tolerantních muslimů až po brutální islamisty. Naivní mladý moderátor byl viditelně nervozní z pravdy, která navíc sklidila ovace publika. Moderátor má s muslimy jen dobré zkušenosti – v káhirských restauracích jsou přece tak milí.
   Podle Schirmbecka v německých médiích ukazují nesčíslná talk-show na dané téma, v zelenolevicovém dogmatu – islám je dobrý, nic co do činění s vraždami, útiskem ženy atd. Zahalené zbožné muslimky jsou podle levičáků obětí diskriminující většiny. V Alžírsku to ženy chápou jinak. V okamžiku když islám získal politickou moc okamžitě se stal fundamentalistickým.
    A jak přišel k moci? Vládnoucí kasta v okamžiku když měla pocit, že v demokratické soutěži neobstojí, se spojila s islámem, aby si moc udržela – situace totožná s Německem, Francií a jinými EU zeměmi.
   Západně orientovaná, sekularizovaná společnost v Alžírsku se velmi rychle zbortila. Radikální menšina prosadila svůj postoj. Pomalu – halal v restauracích, zahalená žena, alkohol zakázán atd. Pomalé politické kroky a islámské rituály navodily radikální společenskou změnu. Podobně ve Francii, v Německu, v Belgii a některých britských regionech. Stejně to probíhá v Afghánistánu, Turecku a jinde.
   Zbytky křesťanství během pár let vymizí. Jak radikální je to změna když si uvědomíme, že dlouhá staletí křesťanství v těchto zemích pokojně přežívalo. Společnost se rychle promění v uniformní a brutální anticivilizaci a tuto cestu se snaží evropskounijní kasta vnutit celé Evropě.
    Tisíciletí se Evropa bránila muslimským invazím, nyní ve jménu lidských práv odevzdává evropskounijní kasta po částech evropské území islámské invazi, jsou ochotni likvidovat evropskou demokracii, evropské právo, pluralismus a samozřejmě všechno křesťanské. Proč? Aby si uchovali perverzní moc a pohodlný život? 

Žádné komentáře:

Okomentovat