pátek 27. ledna 2017

maiziere merkel

Kompromis v německé režii

O tzv. uprchlících se rýsuje v EU kompromis - prohlásil EU komisař Dimitris Avramopoulos alias velký patolízal Angely Merkelové. Ne. Ne. Ne. Buďme nekompromisní. Dokud bude EU řídit Merkelová s Junckerem, pak žádný kompromis. Evropské národy se nesmí dobrovolně vzdát své kultury a sebe sama. Versklavung v intencích německé EU je v 21. století nedůstojné a trapné. 
    Azylové právo je staré několik století a de facto sahá až do antiky, dublinské dohody toto právo pouze upřesňují. Imigrant, který vstoupí do Itálie tam může požádat o azyl, pokud tak neučiní, nemůže už v žádné jiné EU zemi EU o azyl žádat. Itálie může imigranta odsunout nebo mu udělit právo pobytu nebo azylu. Nic jiného není možné. Žádný transfer do jiné EU země.  Politické handlování ministrů EU jde proti vůli evropských národů a je nezákonné. Azylové právo je výsadou králů – evropských národů. Nemohou je nikomu delegovat. Basta.
    Na Maltě se sešli ministři vnitra EU zemí,  EU komisař Avramopoulos sdělil, že kompromis o imigrantech se rýsuje. Maiziere navrhl trojstupňový azylový model. Půldruhého roku nedělal německý ministr vnitra nic jiného než hlásnou troubu Merkelové – všichni příchozí mají práva na všechno včetně volební účasti. V jeho pojetí je národ přežitkem. Nyní přišel génius Maiziere s nápadem a ministři vnitra EU zemí se tím vážně zabývají - žák pomocné školy přišel s nápadem v teorii relativity a akademie věd se tím zabývá.
    Bezzubá a neschopná EU bude zřizovat bezpečná místa mimo prostor EU – nejsou schopni blokovat jednu pašeráckou loď u libyjských břehů, popř. vytypovat a zničit pašeráky lidí předem a tito nulově schopní hodlají zřizovat v Africe bezpečná místa. V Sýrii existuje velká neutrální zóna a přesto se masy valí do Evropy. Maizierův návrh je stejně rozplizlý jako on sám. Skrývá se za ním jednoduchá idea – kvóty rozdělování lidí ze zemí prvního kontaktu imigranta s Evropou - zavedení automatického mechanismu rozdělování imigrantů po EU řízený německými befely. Bezpečná centra vně EU nezabrání masové imigraci do Evropy organizované bůhví kým. 
    V podstatě Maizierova návrhu je vědomý lži princip. Imigrantům je úplně jedno, jestli vně Evropy azyl obdrží, masy se budou do Evropy valit dál a touto trapnou nordickou lstí lokaj Merklové Maiziere vnutí členským zemím kvóty.
   Právo na azyl bruselští politruci a Merkelová totálně devalvovali. Azyl je určený jednotlivcům, kteří jsou kvůli politickému nebo náboženskému působení přímo ohroženi na životě. Azyl např. z Eritree mohou dostat pouze vůdci odporu, právo na azyl nemůže mít 95% Eritrejců, kteří nesouhlasí s prezidentem. Mají právo prezidenta svrhnout, ale nemají právo na automatický EU azyl a žít v Praze na náklady občanů. 
   Žádná azylová krize neexistuje, jde o krizi Merkel-Juncker-Maiziere klanu. Organizují masovou imigraci do Evropy a konsekventně blokují možnou účinnou ochranu vnější evropské hranice. Imigrační krizi vědomě vyvolala Angela Merkelová.
     Uprchlíky se pomalu stávají Němci ve vlastní zemi. M. Rayerson píše na informačním serveru ET: “Jak toužím po každodenním míru! Nemít strach jít na nádraží, cestovat vlakem, nerušeně joggovat. Mít jistotu, že ráno najdu před domem v pořádku své auto. Že se má žena vrátí zdravá z práce domů. Nemít strach, že mi nefunguje v domě alarm. Asi toho žádám příliš mnoho“.        

Žádné komentáře:

Okomentovat