středa 1. února 2017

jenna nbc

Jenna Bush Hagerová

Jedna z dvojčat, dcer G.W. Bushe. Už je jí 35 a děti prezidentů to mají snadné,  job si vyberou a dveře se otevřou. Je korespondentkou NBC. Jejího otce jsme mohli vidět na inauguraci Donalda Trumpa. Bush preferoval Hillary, ale nakonec se umoudřil a přišel. Choulil se tam pod deštníkem. 
   Jenna Bushová Hagerová čerpá z moudrosti svého otce. A hojně twittuje...hlouposti. Musela nechat vyznít své duševní dobro a moudrost a podrazit nového prezidenta. Zaplakala nad prezidentovým rozhodnutím omezit vstup do USA lidem ze zemí, kde kvete teror. „Není to Amerika, kterou znám..“, má pravdu, její luxus zná málokdo.
    Jenna je neodbytná: „Islám je mír“ a dlouze citovala z projevu Bushe v islámském centru v New Yorku před 16 lety. Velké Bushovy pravdy. „Teror nemá s islámem nic co do činění. Islám znamená mír“. K moudrosti svého otce na twitteru dodala svá moudrá zrnka. „Muslimské matky si stěžují, že je v marketech obtěžují, nesmí to tak zůstat, ženy s pokrývkou hlavy se musí cítit v Americe jako doma. Jsme zemí hodnot. Jen ten nejhorší póvl se šklebí na muslimské ženy“.
    Komentáře čtenářů ve WTimes.
Watcher. Cirkus rodiny Bush. Musíme poděkoval Donaldu Trumpovi, že odkryl podstatu jejich pokrytectví. Oni samotni patří do odpadu. Někdo by se měl zeptat této flundry jestli se hodlá omluvit za svého otce, který zabil 5000 amerických vojáků.
Ricotat. Jenna Bushová připomíná Američanům jak totálně naivní byl její otec a bohužel stále je. PREZIDENT DONALD TRUMP byl zvolen protože se odvážil říct, že radikální islámský teror musí být zničen.
Andrew. Jenna Bushová by si měla něco přečíst o Mohamedovi než začne v televizi propagovat islám. Islám je náboženstvím míru pro mrtvé. Kristus je náboženství míru. A její otec nás lží dostal do irácké války. Je to válečný zločinec.
Sci-Fredie. Definice míru v islámu je jasná, mír pro muslimy. Když celý svět konvertuje k islámu, zavládne mír. Je zajímavé, že podobné nesmysly říká Bushová a hollywodské opice, islámští klerici neříkají nic podobného. Íránský ayatollah mluví jasně: „ Smrt Americe. Smrt židům. Smrt Izraeli. Smrt nevěřícím“. V islámské doktríně je jasně napsáno komu smrt – nevěřícím, židům, křesťanům, homosexuálům, pochybovačům a dalším. Tato doktrína se stále učí v islámských školách.     

Žádné komentáře:

Okomentovat