pátek 24. února 2017

phoenix hirtz

Sabatina James aneb nejvhodnější kandidát na prezidenta Evropské unie

Třicet minut s ní hovořil Michael Hirtz v německé televizi Phoenix. Samo o sobě je něco takového ve světě německé propagandy zázrak. Sabatina James je jméno, které si mladá Pákistánka z bezpečnostních důvodů zvolila po konverzi ke křesťanství, příbuzní ji chtěli zabít.
   Její konverze není až tak významná, totiž na prvním místě konvertovala k rozumu, nebo ani konvertovat nemusela, rozum musel stát na její straně odjakživa. Mladá žena má odvahu, o které může zbabělá Evropa jenom snít, má charisma, přesvědčení a argumenty, jaké se v Evropě lehce nepotkají. Sabatina James je nejvhodnějším kanditátem na funkci prezidenta Evropské unie.
    Pochopíme co už jsme dávno zapomněli, evropské hodnoty mají univerzální charakter. A pochopíme tragičnost okamžiku - největším nepřítelem univerzálních hodnot je evropskounijní a německý lži-systém, který plánovitě a programově likviduje civilizační základ. Imigrační politika Merkelové je založena na lžích. Sabatina James otevírá jiné argumentační roviny, které se zatím v evropském diskursu neotevřely.
    Vyslovit svobodný názor o islámu se dnes již v Německu nepovoluje. Sabatina James říká, že situace se oproti době před čtyřmi lety radikálně změnila. Vláda dovolila, aby do země přišli kriminálníci. Většinový islám není mírumilovný, ale islamistický.
    Společenství islámských států (OEC) schválilo deklaraci o lidských právech, kde se jasně říká: „Ženy a ne muslimové nemohou mít stejná práva jako muslimové. Jenom muslimům náleží lidská důstojnost“. 56 islámských zemí schválilo tuto chartu.     
   Sabatina James vede organizaci, která pomáhá hlavně islámským ženám v případech vynucených manželství, náboženské konverze apod. a generelně v prosazování jejich práv, pomáhá též křesťanským uprchlíkům, kterým hrozí smrt v jejich zemích. 
    Kdo popírá práva žen a homosexuálů, hanobí židy a napadá křesťany, není žádnou obětí, ale islámským kriminálníkem a měl by být okamžitě odsunut tam odkud přišel. Tento jasný signál se musí stát pravidlem!
   V současném Německu panuje nejhorší možná propagandistická diktatura. Lidé, kteří šíří nejbrutálnější středověké principy, jsou chráněni zákonem. Na druhé straně okamžitě ztratí žurnalista job, pokud vysloví sebemenší kritiku, jak se stalo Matthiasovi Matusskovi v die Weltu.  
    Její zkušenosti s německou politikou vůči křesťanským uprchlíkům jsou tragické. Podle Jamesové blízkovýchodní křesťany jímá zoufalství. Jejich komunity byly zničeny a západ se jim chechtá. Sabatina James uvedla příklady křesťanů, které téměř ubičovali muslimští imigranti v utečeneckých zařízeních k smrti a kteří byli vyhoštěni z Německa. Pachatelé jsou beztrestní a s finanční podporou.
  Merkelová přivedla do země rasistickou a ženám nepřátelskou ideologii. Slova Merkelové o soucitu jsou prokazatelně vylhaná. Sabatina James uvádí, že její organizace se obrátila na německé úřady s konkrétními případy křesťanů, kterým hrozila smrt a nakonec byli popraveni. Odpověď Merkelové: „Nemají žádnou vazbu na Německo“.
   Celá uprchlická krize je postavena na lži. Arabská liga se nikdy nepožádala o přijetí arabských uprchlíků, což by bylo na výsost logické. Sabatina James je velmi zklamaná postojem církví v Německu a papežem. Pro své blízkovýchodní bratry neudělali vůbec nic. Východní křesťanství je v troskách.

Žádné komentáře:

Okomentovat