středa 8. března 2017

emoce usa

Emoce superprogresívních

Zuřiví studenti v Middlebury College málem zabili Charlese Murray. Murray je pýchou světové vědy, autor známe Bellovy křivky, o niž se opírají principy teorie inteligence, je členem American Enterprise Institute, významného amerického thing-tank. Měl mluvit na campusu, ale část studentů mu znemožnila vystoupení a napadla ho. Z Bellovy křivky a z dalších prací profesora Murraye totiž vyplývá, že bílá rasa není blbá.
Levicovým fašisoidním pohrobkům bloku Obama-Hillary-Soros se to výrazně nelíbí. Bílá rasa má být blbější než jiné rasy, sice téměř všechno vymyslela, ale bílí nadřazenci musí být blbí.
   Zkrátka tam nepřišel jen Charles Murray, domlátili i profesora z Middlebury Allisona Stangera. Profesoři uprchli do automobilu, ušlechtilá horda fašisoidů  jim ho zdemolovala a tak tak vyvázli se zdravou kůží, velký teoretik inteligence profesor Murray si asi vzpomněl, že maršál Žukov před Moskvou, když ho obklíčili superlevicové německé hordy nacistů a jeho šofér to chtěl zabalit, mu přikázal hodit zpátečku a plnou parou. Nečekal to ani fašisoidně levicový Obama-Hillary dav na campusu. Profesory to zachránilo. Celá záležitost vysvětluje, proč si USA musí dovážet mozky z Číny nebo z Ruska, americké školy jsou zárukou diplomu a ..blbosti absolventů.
    Věda stranou, hlavně když jde o pokrok a Obama opět prezidentem. Americké (a evropské) univerzity mají v rukou levicoví (líp řečeno leví na všechno), před desetiletími operovaly hlavně marxismem, zhroucení východního bloku jim udělalo čáru přes rozpočet. Americkým jestřábům to kupodivu nevadilo, s levičáky si rozdělili role a reakčnímu bloku republikánské strany kolem McCaina a Bushe to nevadí dodnes, volili Hillary a vypadá to, že s blokem fašisoidů Obama-Hillary úplně zablokují Donalda Trumpa. 
    Před dvěma desetiletími se všichni univerzitní flistři domnívali, že progres je doménou marxistů, jen komunistické strany se občas mýlí, někteří tvrdili, že problém je v nedůslednosti komunistů. Na důslednost typu Pol Pot americké a evropské humanitní katedry dodneška nereagovaly.
    Marxismus se zhroutil a filozofie levých flistrů na uni od západu východní ruské hranice k západu USA – pojem kvalita nemá smysl, pravda neexistuje, podstatný je výklad fakt - vymysleli ti, co už sto let nemyslí.
  Pravda o IQ je hloupá, rasistická, reakční, netvrdí to jenom Obama-Soros studenti z Middlebury, ale i většina médií v Německu a ve Francii. Kdysi jim někdo připomínal, že židi jsou chytřejší a německý hegel-duch a nietzsche-superman se  vzmohli na stavbu pecí v Osvětimi. Unterrasse u Stalingradu jim ukázala, zač je toho loket. Dalším impozantním vzryvem velkého ducha Němců v boji o světové IQ je bruselský skleněný palác a interiérovým paskvilem. 
    Americké a německé chromé z levice i od jestřábů udržoval při životě dlouhá desetiletí strach z ruských tanků a případných nucených prací na sibiřském Bamu. Pádem berlínské zdi se jenom prokázalo, že jsou chromí. Cesta zchromlé a bezmocné duše bývá obvykle jen jedna – nihilismus. Nic rozumného už není možné a hlavně rozum přestal být možným, zůstaly jen dobré emoce a dobře placené posty na univerzitách a v médiích. Postmarxisti (a nebo jestřábi) vymysleli genderovou teorii, globální teorii, klimatickou teorii, teorii o utrpení evropskounijních kuřat, na děti tato téměř pedofilní elita zapomněla.
     Magie je teologií této mediálně-politické arendtovské chátry, rozum umřel. Teologie začíná v okamžiku, kdy normy nahradí emoce a vědce pseudoelitou podporovaná chátra loupící v chrámech vědy. A hollywoodské atrapy mají být vyvrcholením tisícileté civilizace západu.

Žádné komentáře:

Okomentovat