pátek 21. dubna 2017

jed mozek

Naplněni jedem až po okraj mozku

Pokud ho ještě mají. Kdo? V Gaze vládnou muslimští fanatici z Hamasu. A podařilo se jim téměř totéž co jejich Evropskounijním příznivcům a sponzorům. Otrávit veškeré školství. Lepší jsou bomby proti Židům než rentgen u doktora. Žádné kliniky z miliardových podpor politickokorektní evropské luzy. 
   Hlavním tématem ve školách je nenávist k Izraeli. Svatá válka proti židům a svezou se s nimi i křesťané. Děti tam mají velké sny (statisticky ověřeno) – rozbít stát Izrael a všechny tam zabít. Evropská unie to ignoruje a navím jim toto školství subvencuje 
   Rakovinou a tumory tam ovšem trpí stejně jako jinde na zemi. A co pak? Jednoduché. Jsou tady přece Židi. Tisíce Arabů z Gazy si zadarmo léčí rakovinu i jiné choroby právě v Izraeli. Utrpení mnohých nemocných to sníží, ale zajímavé, nenávist k Židům nikoliv.
   V buletinu, který vydává izraelské velvyslanectví v Německu čteme: Na přechodu Erez z Gazy do Izraele byly přistiženi dvě sestry s výbušninami kolem těl. Jedna z těchto sester mířila na onkologickou kliniku v Izraeli kde se jí dostává příslušné terapie, druhá sestra byl její doprovod.
   Podle komuniké izraelské tajné služby SHABAKu byly výbušniny maskovány obaly léků, které předtím v Izraeli nemocná obdržela. Při výslechu doznaly, že chtěli zabít co nejvíc Židů, popř. celou onkologickou kliniku vyhodit do povětří. Vděčnost v islámu nemá místo.
  Ovšem ani tato a podobné hrůzy nebrání evropskounijní luze všech úrovní, aby neustále obviňovala a špinila stát Izrael a šířila v Evropské unie nenávistný resentiment proti tomuto státu.     
  

Žádné komentáře:

Okomentovat