pátek 28. dubna 2017

marine pje ldj

Úžasná podpora

Liga na obranu Židů (LDJ), Unie židovských patriotů (UPFJ) ústy svého prezidenta Michela Thoorise a Parlament evropských Židů (PJE) ve vyjádření Vadima Rabinoviče podpořily v druhém kole Marine le Pen (MLP). Tyto židovské organizace naznaly, že MLP nereprezentuje žádnou hrozbu pro francouzské Židy.
  Politika Emmanuela Macrona je podle nich časovanou bombou proti francouzským Židům. Stanovisko těchto organizací je odvážné. Francouzská média neváhala s odezvou – prý tyto tři organizace jsou moc pravicové a podle politickokorektních bulvárů nereprezentují všechny Židy.
    Poslední roky se francouzský židovský elektorát čím dál tím víc kloní k Národní frontě k údivu vládnoucích levičáků. Postoj Židů tváří v tvář islámo fašismu, který vytváří podivná spojenectví s vládnoucími klany levičáků i republikánů, je víc než logický. Socialistická strana samotná se proměnila v islamofilní a palestinskofilní politickou klaku. Boj s antisemitismem hodili přes palubu, jak si přeje jejich většinový muslimský elektorát.
   Michel Thooris, předseda židovských patriotů (UPFJ) trefně poznamenal: Ve starém hrnci (Holland) se vaří nejlepší polívka (levičácká) a v receptu na tuto polívku je přísada E. Macron.

Žádné komentáře:

Okomentovat