pondělí 8. května 2017

macron alzheimer

Frantíci zvítězili..

Prohráli Francouzi, ti jak je známe, kulturní elita Evropy. Zvítězili Frantíci - ti hloupí, omezení. Zvítězily domovy s Alzheimerem a středověké náboženství.  Zvítězili imámové, dnes už v každém francouzském městě. Zvítězili bankovní škrabáci a Soros company, demencí postižení ministři plus exministři.
Zvítězil Jacques Chirac odměněný bohy termální paralýzou a něčím co se podobá Herodesovým mukám. Zvítězila socany ohlupená multikulti mládež, v PISA studii se propadající až na dno blbosti, dnes trsají někde u Louvru a slaví vítězství. Zvítězila bublina zvaná Macron, postmama Merkel, občas střízlivý Juncker a miliardář producent zbraní a majitel novin Figaro Dessault.
    Připomíná to vítězství lidu pod vedením Vasila Bilaka a Husáka v sedmdesátých letech a post orgie aparátčíku v stranických sekretariátech, mládež tenkrát nikde netrsala, nebyla přitroublá jako ti francouzští hlupáci u Louvru.
   Švýcarský les Observateur nazval svůj článek k volbám „Úroveň francouzských voličů“, list píše, že úroveň myšlení mnoha Francouzů je nečekaně ubohá. List interviewoval po zveřejnění výsledků náhodně pár Francouzů (Frantíky): „Pokud by Marine vyhrála, byly by plynové komory“, „Jsem z principu proti Hitlerovi“. Principiálně 65% Francouzů nejsou proti blbosti. Imigranti, šťastná to budoucnost Evropy, tančí a zpívají „je to tu naše a zůstane to tak navždy“, se píše v jiném článku stejného listu.
    Hollandův klon se stal prezidentem. Francouzi z 94% považují Hollanda za katastrofu a nechají si médii a bankami vnutit něco, co je ještě horší. Program má tentýž jako Holland, pouze přehánění a tlachání je větší. Francouzi odmítají stávající systém, ale vybrali ještě většího konformisty.
   Systém jim ho vnutil. Zázraky se až tak nekonají, nebuďme naivní. Poker finančních oligarchů, kterým patří v údajně demokratické Francii většina médií,  špinavá hra státních byrokratů, státní zásahy v Macronův prospěch a tradiční bezskrupulóznost socanů zvítězily. Plus miliony muslimů, kterým radí imámové jak volit.
    Macron je kandidátem ministerstva propagandy někoho obskurního v pozadí a obskurní ideje samotné. Michel Onfray, hvězda ve francouzském filozofickém pantheonu přítomnosti: „Vlci dobyli Paříž. Dispozice velkého kapitálu se naplnily. EM zvolen. Služebník Maastrichtu a evropskounijního totalitárního molocha. Mašina pojede dál. Jak je to možné? Pouze v intimním spojení s médii a jejich vulgární hrou. Majitelé pojišťoven, bank, médií atd. dobře investovali“. 
    Bylo Macronovo vítězství až tak přesvědčivé? Nejlepší skóre realizoval u lidí nad 65 let – 80% a u nejvyšších příjmových kategorií – 80%.
    Marine le Pen volilo  v kategorii 18-24letých 44%. Lidové vrstvy (zaměstnanci a dělníci) ji daly 53%, dělníci samotní z 63% hlasovali pro Marine le Pen.  Celkem dalo MLP hlas víc než 11 milionů Francouzů, nikdy v minulosti nedostala FN v žádných volbách víc hlasů.
     

Žádné komentáře:

Okomentovat