sobota 10. června 2017

lid merkel

Lid versus Junckerova multi-kulti hatmatilka

Multi-kulti hatmatilka nepřináší žádné dobro a znamená negování civilizačních kořenů, jasně a přesvědčivě se vyjádřil polský ministr vnitra Blaszczak. Nedovolíme, aby západoevropský virus islámského teroru ohrozil Polsko. 70% Poláků nesouhlasí s přijímáním muslimských imigrantů. Po řadě atentátů v západní Evropě je to zcela logické.  
   Ingo Muller píše na serveru ET: Závidíme Maďarům, Polákům, Čechům Slovákům a Bulharům. Žádní muslimové, žádný teror, žádné dennodenní útoky nožem a znásilňování. Jak je to jednoduché! Hlupáci, kteří se vydávají za elitu, nemohou pochopit, že zdravý stát potřebuje homogenní obyvatelstvo. Muller není ojedinělý, stovky dalších během pár minut se vyjadřují na ET ve zcela podobném duchu, v německé antidemokracii se lid může prozatím vyjadřovat pouze v komentářích k článkům. Připravují zákon, který i to brzo zakáže. A povinně volit „milovanou“ vůdkyni je dovoleno.
   Z komentářů k článkům i v politickokorektních médiích lze vysledovat jev, který nemá v poválečné historii Německa obdoby. Nebývalý nárůst sympatií Němců pro své východní sousedy, Poláky a Čechy. Tradiční historický resentiment úplně vymizel a téměř se neobjevuje. Důvodem sympatií jsou protiimigrační postoje východoevropských vlád, které si přímo nebo nepřímo vynutil lid.
    Klaus Franc na pi-news zajímavě komentuje: „Milí Češi a Poláci. Cílem intrikánů v pozadí režimu Merkelové je zničení evropského intelektu a nastolení všeobecné duchovní tuposti, transferem mas do Evropy z kulturně zaostalých oblastí Afriky a Arábie. Co nedokázaly dvě světové války se podaří pomocí části vlastního obyvatelstva v EU. Nepodlehněte v žádném případě hecování pro-EU nýmandů. Udělají všechno proto, aby zničili vlastní i vaši identitu. Pokud imigrace dosáhne jistého bodu, návrat zpět již téměř není možný, pohleďte na Švédsko, Německo, Belgii, Holandsko. Nedovolte to, buďte silní!
   A komentář Junckera ve Spiegelu? Příští týden se v Komisi poradíme co se zeměmi, které odmítají imigranty. Porady ve výborech EP, které se zabývaly jeho miliardovými daňovými podvody s pomocí svých kumpánů rychle zablokoval, v případě východní Evropy se vyjádřil: „Jsem pro kárný proces“. Podivný typ demokracie vládne v EU, lobbysti, podvodníci všeho druhu, nikým  nevolení političtí kašpaři rozhodnou o kárných sankcích proti velké skupině členských zemí. Juncker a Merkelová porušují permanentně zákony členských zemí a samotné EU, které jasně definují, kdo má právo na azyl, které jasně hovoří, kdo může a nemůže vstoupit do prostoru Schengenu. Zákony EU ukládají Komisi povinnost chránit vnější hranici EU.
   EU komisař pro vnitřní záležitosti Avramopoulos podobně hrozil Polsku a Maďarsku. Kárné řízení prý bude zavedeno i s ČR, pokud rychle nezmění imigrační postoj.
    Historie nezná moc případů podobného typu hrozeb, „velký“ předchůdce „velké“ Merkelové AH hrozil Rusku, americkým plutokratům, anglické degeneraci i Uruguayi. Fridrich druhý hrozil papežům, otvíral brány islámu, spojoval se se sultánem proti křesťanskému světu, který nenáviděl, nakonec se utopil v bažinách někde ve střední Itálii a naštěstí s ním skončila celá dynastie. 

Žádné komentáře:

Okomentovat