sobota 3. června 2017

merkel macron trump

Hollywoodské atrapy a Merkelová se už udusily předem

Amerika vycouvala z pařížského klimatického podvodu a mluvčí Merkelové dnes ráno reagovala, sdělila německým heftlinkům, že vůdkyně trpí a dusí se z CO2, který Amerika od včerejška vypouští. Úplně nezkolabovala, pracuje a stačila podepsat dotaci  berlínským kló, kde budou montovat speciální pokrokové filtry, které trochu vykompenzují americký CO2 nárůst.
   V Americe aplaudovali Trumpovi nejen přítomní na zahradě vajthauzu, ale i folks po amerických městech a venkově. Nicméně ušlechtilí a pokrokoví se mohou zbláznit a není to od radosti. Z hollywoodských hereček a flexi pohlavních porno hvězd se staly furie. Useknout mu hlavu povoleno. V hollywoodských luxusních barech a kantinách to vře. „Zahubí to celé národy, má krev na rukou, všechny nás zabije ozónová a další díry“, vymyslely místní wip pološtětky obou pohlaví. Trochu se uklidnily. když jim místo UV 50 filtr pohotově mexická Romka nabízí UV 150 filtr. Přes noc to vyrobila v garáži, je to drahé, ale jde to na odbyt. Ani to moc nelepí, ředí to močí panny a proto další příplatek. Nikdo neprotestuje.  Devastovalo to prý i Leonarda Capria, „trpím spolu s planetou“, vyjádřil se v TV. Pro jistotu se natřel UV stopadesátkou a odešel to po televizním pořadu zapít do kořalny na Church street.  
    Akční hrdinyna Schwarzenneger, s vrstvou UV 150 filtr, jehož panenské kvality okamžitě znalecky rozpoznal, po celém těle, vyzval v ATTN médiu v Los Angeles Američany a svět k revoluci, hodlá být jejím vůdcem. „Nemůžeme mu dovolit, aby nás vedl, jsem demokrat“, trochu zmateně se vyjádřil rakouský kulturista. Zatím se za ním houfují pouze místní wipky a vůdkyně demokratické menšiny ve sněmovně Nanci Pelossi, a ta má další úžasné informace "Trump zklamal a zhanobil i boha".
    Mainstreamovým médiím vesměs dnes už vlastněným bilionáři je Trump odporný a od včerejška ještě víc, ovšem jejich lži a podvodné informování kulminují už řadu měsíců a tak se dá už obtížně namyslet něco silnějšího. Mohou opakovat pouze předevčerejší.
    V hlásné troubě protitrumpovské nenávisti v NYT píše David Brooks: „otrávil svět“, zatím to vypadá, že jed působí pouze na Hollywood a Merkelovou s Macronem. Američtí mainstreamoví propagandisté vydávají Merkelovu za světovou vůdkyni morálnosti.
    Plutokrati, Hollywood, placení agitátoři, rodina Rockefeller a další multibilionáři udělají všechno proto, aby Trumpa zastavili. Podle famílie Rockefeller, která prodala akcie ExxonMobil, jsou fosilní paliva morálně nepřípustné. Své biliony získali spalováním mrtvých i živých fosílií, dnes se proměnili v humanisty. Akcie prodali, aby vzápětí koupili jiné akcie, které víc nesou, na tom je založen jejich princip humanity již několik staletí.
   Miliardář a hlavní akcionář  Tesly a SpaceX Elon Musk twittoval ještě během Trumpova prohlášení hluboký nesouhlas s prezidentovým rozhodnutím. Miliardář moc nepoužívá automobil a ani necestuje běžnými aerolinkami, dává přednost privátnímu aerojetu, který má spotřebu jako starší airbus. V Obamově ministerstvu energetiky si pro energetický program Tesly vyloboval 465 milionu dolarů, od kalifornského státního „Alternative energy autority“ mu nateklo 320 milionu dolarů na alternatívní energetický program. Nyní mu končí zahrada eden a stovky miliard dolarů též, popudilo ho to a má za to, že svět se brzo udusí.    
    Caller Westin z Pensylvánie: „Pařížské dohody, to není chybná politika z důvodů selhání našich diplomatů. Je to špatná politika zcela záměrně prováděná (obamisty). Měli k ní důvod. Přijít rychle k penězům. Jejich  ďábelským záměrem bylo zničit americkou střední třídu. Záměrně pracovali proti USA, proti našemu průmyslu atd.  
   Podle pařížských dohod Čína do roku 2030 nemusí snižovat žádné emise, nyní emituje dvakrát tolik CO2 než Spojené státy. 13 příštích let se Čína podle dohovoru nemusí vůbec  zabývat klimatickou politikou. Omezovat se a platit bude západ.  Obamou dojednané smlouvy působí dojmem, že zamýšlel záměrně  poškodit svoji vlastní zemi a celý západní svět. Pařížský dohovor zapadá do strategického záměru dlouhodobé čínské politiky – definitivní deindustrializace západu.
   Čínský premiér Li Kequiang se včera sešel s Junckerem a Tuskem, společně vehementně kritizovali Trumpovo rozhodnutí. Očekávalo se, že na závěr vydají společné prohlášení, ale nestalo se tak. Na všem jsme se shodli až na obchodně politické otázky, s Čínou zesílíme spolupráci v klimatických záležitostech, řekl Juncker. Čínský ministerský předseda nepovažoval klímatické záležitosti za dost zajímavé, aby je vůbec zmínil ve svém prohlášení. 
   OSN upozornilo na tragedii způsobenou Trumpovým rozhodnutím, pokud USA vycouvají z pařížských dohod, v příštích sto letech naroste světová průměrná teplota o 0.3% Celsia. Saudi vedou jejich komisi za lidská práva, muslimská většina tam odhlasovala kolonizaci Evropy. Organizace o bezdůvodnosti její existence není důvod pochybovat. I kdyby jejich statistiky byly pravdivé – jako, že určitě nejsou – pak jaký mají smysl stovky miliard dolarů a miliony ztracených pracovních míst, aby se dosáhlo něčeho tak nicotného.

Žádné komentáře:

Okomentovat