středa 14. června 2017

top value

10 EU top kvalit aneb deset pravidel idiota

Společenské vize a hodnoty vyrůstají z duchovního a materiálního momentu, kterým společnost žije. Z historických a religiózních stop, z vědomých i podvědomých ztotožnění s idejemi a jejich hlavními osnovateli. Husitská mládež byla fascinovaná oběma Jany, morální vizí neobyčejné přesvědčivosti na jedné straně a odvahou a genialitou druhého Jana, který povýšil národ do polohy historické výjimečnosti a těm kolem ukázal co znamená český národ. Evropské národy žily velikostí svých národních idejí a silou realizátorů.
   Z jakého základu vyrůstají dnešní vize evropské mládeže. Amorální a ahistorické banality evropskounijní ideologie na jedné straně a na druhé straně trapní rádoby vůdci a la Merkelová, Juncker, Macron a bezpohlavní televizní atrapy plus „velká“ kultura typu madona a lady gaga doprovázené k pláči dojímajícími slepými tenory a „významnými“ maestros, aby se neřeklo. Toto společenské podhoubí, jednoduše trapné, dalo vyrůst evropskounijním hodnotám, které nejen, že jsou považovány za vrcholné, ale přímo se už evropského prostoru zmocnily. Německý ka-imperativ dospěl po několika staletích sebe vývoje k evropskounijním hodnotám, jsou stejně nesmyslné a neadekvátní jako byly ty předchozí, ať už se tvářily sebe vznešeněji. Na serveru pi-news rozklíčoval komentátor Leo evropskounijní top-cool hodnoty.
1. slabošství
   Být slabochem je jedna z nejdůležitějších hodnot v Evropské unii – v každém případě v západní Evropě. Východoevropané byli po roce 1968 ušetřeni ideologie hipíků a potřásají nyní hlavou nad šílenstvím starého západu, myslí si pisatel Leo v pi-news, ovšem šílenství už stačilo zkorumpovat německými penězi kdekoho i ve východní Evropě. Západoevropané chápou své slabošství jako další evoluční krok. Mají rádi, když je jim nadává do kolonizátorů, vykořisťovatelů, rasistů a požíračů vepřového. Nic je neučiní víc šťastnějšími, než když po vánoční noci, kdy je znásilní muslimové ve velkém, mohou druhý den demonstrovat proti rasismu a za úplné otevření hranic všem muslimům.    
2. poníženost
   Evropané – především müsli futrovaní západoevropané – jsou víc pokornější než stádo ovcí na tureckém venkově. Můžete s nimi libovolně manipulovat, klidně jim vezměte půdu pod nohama popř. jím dejte něčím po hlavě. V každém případě vám podrží a to s poníženým úsměvem.
3. být ovládán a ujařmen
   Nic nemilují Evropané víc. Ovládáni hlupáky z bruselských skleníků. Ve svých oblíbených společenských hrách nejraději počítají dny, které zbývají než se stanou menšinou ve vlastní zemi. Jako děti se těší na okamžik, kdy muslimské partaje konečně převezmou moc a přebarví jim notre-damy.
4. rezignace na politický boj
    Rezignace na skutečný politický boj a zájem o politické alternativy je známkou antipopulismu a stala se nejžádanější EU hodnotou. Pokud se to spojí se zapalováním svíček po atentátech a s máváním tam přítomným politickým předákům a televizním kamerám, nazývá se to demokratickým antipopulismem a vydává se to za znak fungování demokracie.    
5. nulová hrdost
  I šlapky mají hrdost – Evropani žádnou. Můžete je urážet, plivněte jim do ksichtu, vemte je zezadu, prsty do vagin jejich žen, jak se vám líbí. Bez odporu vám podrží obě, popř. i třetí pohlaví. Ztráta cti je pro Evropana největší kvalitou.
6. protizákonnost
   „Politicky“ pronásledovaní mají právo na azyl. Ženevské konvence, státní zákonodárství – nic z toho neplatí, pokud jde o proimigrační a promuslimský fanatismus evropskounijních fanatiků. Státní a sociální zákonodárství se klidně může zhroutit, ale ať žije multikulti pestrost.
7. zákon už není moderní
  Evropskounijní anarchie zvítězí. Německý merkeland se již blíží tomuto ideálu. Hlavní město je předobrazem celého státu a celé Unie. No-go oblasti kolem Görlitzer parku v Neukölln, dennodenní násilí, pouliční přepady, krádeže, vražedné útoky ve velkém na Alexanderplatzu, „každý-dělá-co-se-mu-zamane“ mentalita na Kreuzbergu, zkorumpovaná a laxní justice proti cizím mafiím a kriminálníkům – čistá evropskounijní kvalita již v Berlíně zvítězila.
8. idiocie
   K nejnovějším idiociím idiotské kultury patří poslední výmysly chobotnice, která se zmocnila školského systému – začlenit do normálních škol africké analfabety, k evropskému vzdělání nenávistné muslimy, duševně poškozené a nemocné chováním. Ať žije pestrost – v dnešní Evropské unii žádná myšlenka není dostatečně idiotskou, aby se nemohla stát vrcholnou evropskounijní kvalitou.
9 pohrdejte sami sebou
   Evropská unie miluje sebepohrdání. Začíná to detailem a ústí ve velkém moři sebenenávisti. Rezignujte na zdvořilost, nezakládejte žádné rodiny, žijte bez vazby, neploďte děti. Nepotřebujete sebeovládání, výkonnost ani píli. Pohrdejte zákonem, vlastními dějinami a kulturou a nakonec i váš stát bude ideálně bez vazeb a nebude se muset zbytečně tvářit, že vámi nepohrdá.
10. vzdejte se bohu
    Nejmodernější ze všech EU hodnot je odevzdání se bohu – nakonec se celý kontinent octne v Alláhově objetí. Vyznáním víry moderního homo evropskounijního je fatalismus „stejně na tom nemůžeme nic měnit, běží to samo od sebe“.
    Slepičí odevzdanost vlastní pasivitě. Přetučnělost a vzdání se předem, jen žádný boj – centrální kredo celé Evropské unie.

Žádné komentáře:

Okomentovat