pondělí 24. července 2017

salomon tova

Detektor zbraní a vražda v Halamish...

Po zabití dvou izraelských policistů na Chrámové hoře, instaloval Izrael na vstupu do Chrámovou horu detektory kovových předmětů. A od tohoto okamžiku Palestinci protestují a bude kvůli tomu zasedat Valné shromáždění. Palestinci manifestují za právo na zabíjení dalších Židů, píší švýcarské les Observateurs.
    Švýcarské frankofonní rádio oznámilo zabití dvou policistů, ovšem s podivným prolhaným podtónem: „Izraelské autority jsou pod tlakem. Jejich nová bezpečnostní opatření na Chrámové hoře vyvolala odpor Palestinců. VS OSN se tím bude zabývat.“
   Palestinští manipulátoři plus politicko korektní prolhané bulváry v EU se snaží vysvětlit, že krizi způsobil Izrael. Bezpečnostní rámy nebrání v návštěvám věřících, ale návštěvám vrahů. Palestinci lžou světu, když tvrdí, že Izrael brání věřícím v přístupu do mešity. Pokud odmítají bezpečnostní rámy, pak chtějí transformovat Chrámovou horu v skladiště zbraní.
    Yitzhak Yosef, hlavní sefardský rabín Izraele, reagoval na podlý teroristický útok v Halamish: „Lituji, že teroristy nezabili. Měli ho zabít. Není možné, aby někdo kdo přišel zabíjet Židy, zůstal po teroristiché vraždě na živu.
  
19-lety Omar al-Abed  pronikl do židovské vesnice Halamish a podřezal tři členy rodiny Salomon (otce, syna, dceru). Voják v sousedním domě uslyšel křik, přiběhl a teroristy poranil.
    Pobodaná matka Tova Salomon v nemocnici: „Přišel v bílé košili a obrátil se ke mně s úsměvem, myslela jsem, že přišel na oslavu narozenin mého vnuka. Už se do toho domu nikdy nemohu vrátit.“
    Po brutální vraždě v Halamish se nastoluje otázka obnovení trestu smrti. Ministr dopravy Katz: „Tomuto zvrhlíkovi, který zabil tři lidi, patří trest smrti.“ Ministr připomněl, že vojenský soud může vynést nejvyšší trest, ale vojenská prokuratura to podle tradice nežádá. V tomto případě je to nutné.   

Žádné komentáře:

Okomentovat