sobota 22. července 2017

super komtence

Hrdinný polský..

Lid v hlasech svého senátu schválil vládní předlohu zákona o reformě justice. Justice, která svoji nezávislost chápe zcela perverzním způsobem jako nezávislost od místních platových kategorií a ve smyslu totální lhostejnosti k potřebám národa a lidu. V befelech nějakých EU soudů, jejichž hlavním posláním je posvěcovat nelegální a přirozenosti odporující počínání EU politruků.
    Nezávislá justice ve smyslu absolutní odvislosti od národní vůle je jednoduše podvod. A tak k problému přistoupil polský parlament, který jako málo kde jinde v Evropě, je skutečným suverénem lidové vůle. A basta.
    55 senátorů hlasovalo po 15hodinové debatě pro vládní předlohu zákona o reformě soudů, 23 proti. Prezident má 21 dní na podpis zákona. K těm 23 senátorům se přidali aktivisté z nevládních soros dotovaných organizací, demonstranti s násilnými maskami a...komisaři EU, "super kompetentní a demokraticky zvolená" česká komisařka Jourová oznámila v televizi, že budou protipolské sankce projde-li zákon. Ona a Juncker&Merkel potrestají našeho severního souseda. Kdysi samotná tak tak unikla sankcím, a tak dneska nešetří, ať Poláci projdou podobným očistcem jak procházela tato mstivá.  Bůh opatruj polský národ.
    Tusk pozval Dudu na jednání do Bruselu. Prezident velkého polského národa Duda, ve čtvrtek odmítl hrát retro-roli Háchy v čekárně na pohovor u velkého sjednotitele Evropy. V Bruselu se malým i větším škrabákům otevřely možnosti exteriorizovat svoji individuální inteligenci – nadávat Polákům a vymýšlet sankce všeho druhu dovoleno. Tentokrát s kritikou přišel i State Department - „zdá se, že nezávislost justice je oslabena“ - pravdivá bude jen první část výroku, jenom se to zdá, měli by se zkoncentrovat na zpolitizovanou justici v Kalifornii a jinde v USA. 
Komentáře čtenářů německého ET k danému problému.
Gunter. Sebeurčení lidu. Platí to pouze tehdy, pokud se to hodí do krámu. S lidskými právy je to také tak. Antidemokratické síly nenávidí lid, tak musí být vše zhomogenizováno. Až na jedno. Multikulti imigranti v milionech. Poláci rozpoznali nebezpečí a Maďaři též. Lid se dá bez výstřelu rozpustit, když se mu nejdřív vymaže jeho vědomí.
Robert. Pokud EU komisaři a aktivisté lidských práv žádají od prezidenta, aby zákon vetoval, pak to svědčí o tom, že zákon je správný. Okamžitě by měl být podepsán a vstoupit v platnost. A nevládní organizace a EU intrikáni raus z Polska. Ještě Polska nezgynula.
Harald Franke. Čím víc se Evropská unie a Německo vztekají, o to víc mohou mít Poláci jistotu, že jejich činění je správné.
Thorsten Durbahn. Velcí kašpaři rozhodli, že Evropská unie je bez hranic. Judikativa tradičně držela hubu a přehlíží podstatné. Švédsko, Německo, Francie, Itálie, Řecko – jsou to padlé státy, jejich soudnictví bylo z vnějšku rozloženo. Aby k něčemu takovému nemohlo dojít, postaví polský parlament justici pod kontrolu lidu, aby evropskounijní lóže zvnějšku Polsko též nezničily.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat