čtvrtek 24. srpna 2017

merkel balt

Německý žvanil na státní návštěvě (Steinmeier)

Doufejme, že je to jen komedie, ale přesto. Slíbil Baltu nato-bombardéry. Jejich bezpečnost má být německou bezpečností. Potěš pánbu Balt. Slavil tam s místními předáky 78. výročí hitler-stalin paktu. „Kdo sáhne na právo lidu (Volkerrechts), ohrožuje mír. Mezinárodní hranice nesmí být násilím změněny.“
  Steinmeier operuje tradičním termínem volkerrechts. Nehorázným politicko-ekonomickým tlakem spolu s Merkelovou vymazali národní hranice evropských zemí. Kdo by je chtěl chránit, je podle jeho rétoriky rasista plus fašista a bůhví co ještě. Steinmeer jedním dechem s volkerrechts oznámil, že začlenění Krymu do Ruské federace nikdy nebude uznáno. V roce 2014 se pro to vyslovilo v lidovém referendu za mezinárodní účasti 80% obyvatel. Referendum se konalo po puči se západní spoluúčastí proti zákonné ukrajinské vládě. Steinmeier a jeho klika se lidových hlasování a národních práv obávají jako čert kříže.
    Evropsko unijní politruci plus němečtí a další vládnoucí by měli povinně absolvovat mini kurz evropské historie, i když ji tak nenávidí. Rusko je obklíčeno po zuby ozbrojenými soldáty z NATO, v osobních bojích a zákopové válce nemohou sice nikoho ohrožovat, jsou zbabělí a líní, ale mohou vyvolat svojí hloupostí atomovou válku v Evropě.
     Steinmeier je intelektně dost zesláblý, když mohl v Estonsku udělovat lekce o míru, svobodě a suverenitě. Je předákem státu z kategorie zemí s centrálně řízenou demokracií a autoritativním režimem. Málo která země zažila tolik invazí ze západu jako Rusko - Švédové, Poláci, Napoleon, Hitler a nyní tam míří svoje atomové hlavice a kanóny NATO a nohsledi z bruselské unie. V historii to byli především Němci a jejich spojenci, kteří v těchto oblastech vraždili a vyvolávali brutální války. Německý lektor má nejmenší právo udělovat někomu lekce o suverenitě. Likvidovali suverenitu národů v minulosti a v zastřené, ale o to brutálnější rovině to provádí i dnes. Německá sklavenmacht má bruselskou fasádu.
Komentáře ke zprávě od čtenářů tiskového serveru ET:
Ataulfus. BOMBARDOVAT. SPÁLIT. ZNIČIT. Rusko.
Úžasné pane Steinmeiere. SMRT Rusku.
Blaubeere. O jakých mírových institucích Steinmeier mluví. O NATO? Nebo baltické státy jejichž jediným exportním artiklem je antiruská paranoia, a které denně dodávají záminky nato válečným štváčům. Krym oddělil Chruščov od Ruska bez národního referenda, dnes národní referendum rozhodlo o nápravě.
Pat Bone. Steinmeier. Kolik národních práv již NATO, USA a jejich vazalové rozbombardovali.
Caprica6. Steinmeier rozdmíchává války. V únoru 2014 spoluorganizoval puč na Ukrajině.
ATD, další se nesou ve stejném duchu
       

Žádné komentáře:

Okomentovat