sobota 2. září 2017

imigrace selin goren

Stupro je stupro

Tedy znásilnění je znásilnění, i když je provede imigrant a dnešní Itálie žije v stuprech. Píše v il Giornale Giampaolo Rossi, původně archeolog, dnes se zabývá politikou a publicistikou. Dobře mu to píše, propracoval se na úvodníkáře v il Giornale.
   Imigranti znásilňují, ale určitě taliban politickokorektních se na vás po tomto konstatování sesype. Ignorujte je a problémem se zabývejte, není už daleko od vás: mladá polská turistka znásilněna v Rimini před očima přítele, stará žena znásilněna ve Forli Nigerijcem, 12letá z Terstu zneužita třemi imigranty, to je jen zlomek případů. 
    Před rokem postkomunistka (PD) Debora Serracchiani po znásilnění italské nezletilé studentky iráckým asylantem řekla: „Sexuální násilí je odporný, hnusný čin, bez výjimky, je to o to odpornější, že to provedl člověk, který u nás žádá o azyl.“  Lavina nenávisti a skandalizování se na ni sesypala. Soudruzi z PD a nesměli chybět intelektuálové Kolektivního myšlení.
    Případ totální sociální perverze. Tak se dá charakterizovat levicová Němka Selin Goren, kterou v parku v Manheimu znásilnili tři arabsky hovořící imigranti. Aby vylila špínu na vlastní národ, policii uvedla, že šlo o Němce. Vlastní národ až tak nepošpinila, víc sebe a svou ubohou levicovou ideologii.
    Přistupme k problému bez předsudků a tabu. Italské statistiky podle Domoskopika? V letech 2010-14, kdy imigrace nedostoupila dnešní hrůzy, 39% sexuálních násilností spáchali cizinci. Korelace mezi imigrační lavinou mladých mužů a nárůstem sexuálního násilí není pouze italským případem. Všechny země, které přijaly politické rozhodnutí a otevřely své hranice masové imigraci, čelí stejnému problému.  Oficiální statistiky těchto zemí, i když vesměs dnes už částečně zfalšované, o tom vypovídají.
   Bundeskriminalamt 27. dubna: Sexuální zločiny imigrantů v roce 2016 oproti předchozímu, narostly o 102%, z 1683 zločinů v roce 2015 na 3404 zločinů v roce 20016. Jinak řečeno, v okamžiku kdy Merkelová svévolně a protizákonně otevřela hranice, každý den bylo spácháno 5 sexuálních zločinů navíc.
   O jaké zločiny jde: znásilnění, sexuální zneužití dětí (to narostlo o 120%) atd. Soeren Kern, který studuje tento problém v Německu, mluví o epidemii znásilnění. Eklatantním případem byl sexuální útok na 600 žen v Kolíně a 400 v Hamburku koncem roku 2015. Šéf kolínské policie Holger Münch prohlásil, že vazba mezi zločinem a masovou imigrací je evidentní. Dlouhé měsíce německá média zastírala fakta o zločinu, stejně jak důsledky celé masové imigrace. Německá média nesou obrovskou zodpovědnost za zločiny páchané imigrací.
    Nejbrutálnější situace je ve Švédsku, tam politickokorektní zákonem zakázali zmiňovat etnickou identitu zločinců a statistiky zločinu se těžce odhadují. V r. 2016 policie falšovala informace o hromadném sexuálním násilí páchaném na švédských adolescentech afghánskými imigranty na hudebním festivalu ve Stockholmu. Švédská levičácká moc zákonem rozšířila pojem znásilnění, tedy pojem znásilnění, jak ho chápeme od prehistorických dob, multikulti fašisti zrušili a zahrnuli do pojmu některé banální přečiny, aby mohli imputovat zločin většinové populaci.
    Problém existuje. Je imbecilní tvrdit, že platí jednoduchá rovnice, co imigrant to násilník, ale je ještě imbecilnější zastírat identitu zločince, když pochází z imigrace.
   Žadatelé o azyl reprezentují malý zlomek celkové masy imigrantů do Evropy. Z válek obvykle prchají ženy a děti, Evropská unie však přijímá převážně mladé, vitální muže mezi 17 a 30 lety. V důsledku nezodpovědnosti evropských vlád a kriminálního snažení globalistických elit, imigrační influx je mimo kontrolu. Imigrace v dnešním rozsahu není udržitelná.   


    

Žádné komentáře:

Okomentovat