pátek 29. září 2017

rusko volby

Vladimír Putin bude kandidovat

V roce 2018 se v Rusku volí prezident. Specialista v geopolitice a jak říkají Francouzi l´homme d´affaires komentuje v televizi TVL. Budou to významné volby pro osud světa a hlavně Evropy. Rusko je největší a nejmocnější evropskou zemí a druhou světovou mocností. Od svého prvního mandátu v roce 1999 se Putin jasně vymezil proti západní oligarchii, jako herold evropské a křesťanské civilizace. Jako ochránce křesťanů na Blízkém, kterým hrozí zánik.
    Ruské volby oživí podstatu střetu se světovou a evropskou oligarchií, jejímž advokátem je Emmanuel Macron. Střetne se multipolární pojetí světa s unipolárním, které prosazují USA.
    Podle Xaviera Moreau, který je specialistou na Rusko, Rusové obnoví prezidentovi mandát. Spíš je již dnes jímá obava, kdo za šest let po Putinovi.
   Ve Francii překvapilo prezidentovo foto s křížem na čele, má to být propaganda. Co by mnozí Francouzi za to dali, kdyby jejich prezident volil tento typ propagandy. Ani polská vláda, silně katolická, by si nyní neodvážila něco podobného – strach z antikřesťanské Evropské unie a z globalistického diktátu jim to nedovolí. To je důkaz toho, že za prezidentovým gestem se skrývá něco úplně jiného. Křesťanství jako centrální bod společenské vize není přítomno na západě, ale na východě.

Žádné komentáře:

Okomentovat