pondělí 13. listopadu 2017

erotismus dotace

Symbol análního erotismu

Peníze a dotace Evropské unie. Podle velkého psychoanalytika Ferenziho, dehydratovaná špína bez zápachu. Evropskounijní finance nevyplývají z ekonomické podstaty věcí, ale jsou nástrojem evropskounijní ideologie a proměnily se v obrovský degenerativní nástroj ke zničení evropské substance.  Symptomatické a trapné současně  - plaketa „zbudováno penězi EU“ blízko toalet v jednom krajském městě ČR. 
     Brána zločinu, píše o Maltě v pi-news.net Bodo Bost.  Vraždy pomocí autobomb, zatím to známe jen z Libanonu. A z Malty.  Nejproslulejší žurnalistku země Daphne Caruana Galizii tak zabili. Vražda ukazuje, že sociálními demokraty ovládaná Malta, je jednou z nejzkorumpovanějších zemí EU. Ostrov patří mezi ráje daňových podvodů a finančních machinací, je velkou pračkou peněz -  a s tím svázaného organizovaného zločinu. Ostrov, na půli cesty mezi Evropou a Afrikou, se podle italských orgánů pro boj s mafií, stal domovem drogových baronů z ´Ndragety, nebezpečné kalábrijské mafie.
    Mimoto slouží Malta, která minulý půlrok držela předsednictví Evropské unie, jako základna pašerákům lidí z Afriky. Galizia na svém blogu bojovala s korupcí na ostrově, poodkryla řadu stop vedoucích k vládě i k opozici, k legislativě, exekutivě, k soudům, finanční sféře i státním úředníkům. Ostrov metastázoval korupcí. 
    Jeden ze tří synů zavražděné žurnalistky, též žurnalista, přímo obvinil z vraždy ministerského předsedy Josepha Muscata a jeho ženu Michelle. Podle Panama Papers mají konto v Bank of Panama  a proudily jim tam korupční peníze z Ázerbájdžánu. Premiér, stejně jak opoziční vůdce, dlouhodobě organizovali pomlouvačnou kampaň proti zavražděné. Galizia patřila k mezinárodnímu týmu investigativních žurnalistů, kteří loni odkryli skandál kolem tzv. „Panama Papers“. Z těchto materiálů vyplývá, že nejen Panama, ale i Malta, se svými 70000 registrovanými firmami (mimo ostrovních), je velmi významným daňovým rájem. Premiér řadu let žurnalistku skandalizoval a snažil se zničit její morální integritu. 
   Syn zavražděné obvinil ministerského předsedy a  maltskou vládu, že vytvořili v zemi kulturu beztrestnosti mafiózního státu. Galizia odkryla kompromitující korupční materiály na Michelle Muscatovou, na ministra energetiky a na celý Muscatův štáb. V důsledku skandálu musel Muscat odstoupit, ale protože i opoziční partaje byly součástí korupční aféry, mohl Muscat opět vyhrát volby.
   Pět lidí bylo v posledních dvanácti měsících na Maltě zavražděno nastraženou autobombou. Většinou novináři. Ti jsou totiž, na rozdíl od ostatních zemí EU, kde jsou novináři obvykle součástí zkorumpované moci, jedinou opozicí v zemi.
    Před svým vstupem do Evropské unie v roce 2004, byla Malta normálně fungující zemí. Země se stala v důsledku svého členství v EU cílem zločineckých syndikátů a politikum se stalo součástí toho všeho. Galizia znala riziko, jež podstupuje. Dva týdny před vraždou dostala několik výhrůžek a prokazatelně to oznámila policii. Žádná opatření nebyla provedena. Policie dnes tvrdí, že o žádných výhrůžkách nevěděla, samotná policie je totiž součástí zkorumpovaného podhoubí moci. Poslední věta na blogu Galizie, pár minut před vraždou, nepostrádá tragický patos: „Všude zločinci (asi myslela policii). Situace je beznadějná“.    

Žádné komentáře:

Okomentovat