čtvrtek 14. prosince 2017

bundesregierung jude

Judenhass na stránkách spolkové vlády a překvapivé šetření veřejného mínění

Německá choroba má infekční podobu a je závažnější podstaty než se soudí. Německo dnes, to je Německo 1932, rozdíl pouze v tom, že dnes produkují víc margarínu a plechových křápů, kterými zaplavují svět. Vůdce partaje, jejíž přívrženci spolu se zelenými podle statistik nejvíc nenávidí Izrael, by chtěl federalizovat Evropu a přenést svoji paranoiu na celou Evropu. Jestli se vůbec za fašizoidním „refugee welcome“ neskrývá ta nejprimitivnější antižidovská nenávist, kterou mají v genech?
   Ministr vnitra Maas vymaže ve spolupráci s facebookem okamžitě každého, kdo jen v náznacích projeví kritičtější názor na islám a islámskou invazní vlnu. Ale jak se dočteme ve Weltu nebo na serveru epochtimes, na facebookových stránkách spolkové vlády od pondělka do středečního rána visely antižidovské komentáře nejhoršího kalibru.
   Murat Ulusoy na @Bundesregierung: „Holokaust je sionistickou lží, Židé jsou podřadným národem.. Nebyli to ani Turci, ani Arabové, kteří nejtolerantnějšímu národu světa (Němcům) přišili nálepku holokaustu. Sionismus je největším zločinem lidstva.“
    Jeden ze čtenářů @Bundesregierung k tomu napsal: „Mlčení spolkové vlády k popírání holokaustu Murata Ulusoye je otřesné a současně odhalující. Je to též symptomatické pro celkové selhání spolkové vlády.
    Ulusoy, který podle facebookového profilu pracuje jako vedoucí oddělení v TUI (velká německá cestovka): „ Sionisté všechno naplánovali a svedli to na Němce. Němci naopak riskovali životy, aby židy zachránili.“
    Jamil Alyou: „Kdo kritizuje teroristický okupační stát Izrael, není hned antisemitou, atd.“ Podle Weltu Jamil Alyou je zaměstnán v integrační branži, pracuje jako tlumočník a poradce pro „Train of Hope“. Organizují festivaly proti odsunu ilegálů, nedávno dostali cenu města Dortmundu. 
   Welt se dotázal tiskového odboru spolkové vlády, co znamenají tato poselství na @Bundesregierung. Ve středu ráno sdělila mluvčí, že komentáře byly vymazány.
     PI-NEWS.NET, velmi čtený server: Islámská protižidovská nenávist ohrožuje nejslabší ve společnosti - židovské děti v Německu. Judenhass se netýká pouze tzv. „(pro)palestinských demonstrací“ a údajných „oprávněných“ kritiků izraelské vlády. Jde o otevřené podněcování až po evidentní vyhrožování smrtí Židům. Alon Meyer, prezident Makkabi Deutschland, střešního orgánu židovských sportovních organizací: „Jen v posledních týdnech registrována spousta případů, které překročily všechny meze.“ Všechny urážky a hrozby Makkabi ani nenahlásí ke stíhání: „Bohužel argumentují (policie, soudy), že též naši sportovci jsou agresívní. Jasné. Sportovci nejsou žádnými beránky. Ale je přece něco jiného, když se řekne „idiote“ a „do plynu“. To by se v Německu nemělo dít. Považovat něco takového za normální nadávku.“
   Meyer dál: „Bohužel v tuto chvíli musíme před každým zápasem promýšlet jak zajistíme bezpečnost. Mnohé děti řeknou zcela jasně: nebudu hrát, mám strach.“
   Židovské děti v Německu nemají strach pouze na sportovištích, kde to bují emocemi, mají strach jít do školy,  mají strach ze svých islámských spolužáků. Tento strach a případy násilí jsou nejhorší ve školách, které se hrdě hlásí k titulu „škola bez rasismu“. V těchto školách zažívají židovské děti pěsti i nože islámského dorostu. Školy „bez rasismu“ vedou pomatení politickokorektní multikulti idioti. Jinak řečeno školy fašizoidů.
    Děti jsou neslabším a nejzranitelněším segmentem společnosti. Společnost, která není schopna chránit svůj (nejtalentovanější) dorost, je odsouzena k zániku. Bohužel tato sebevražedná společnost táhne do propasti i ostatní evropské národy.
   Zajímavý průzkum veřejného mínění v Německu. 82% stoupenců zelených, 80% Schulzovy sociální demokracie, 67% stoupenců CDU a 51%  FDP odsuzují Trumpovo rozhodnutí a jsou proti uznání Jeruzaléma jako hlavního města židovského státu.  Pouze 27% Němců je pro uznání, přitom 19% říká v každém případě. 
     Nejzajímavější na celém průzkumu je zjištění, že přívrženci AfD (Alternativa pro Německo) na rozdíl od všech ostatních partají, jsou ve většině (56%) pro uznání Jeruzaléma. AfD přitom vládnoucí režim a politickokorektní média nálepkují jako antisemitistickou, aby zamaskovaly svoji antižidovskou podstatu.
   
  

Žádné komentáře:

Okomentovat