pátek 1. prosince 2017

jack cesta muzu

Jen barbaři se dokáží bránit..

Občan důvěřuje bezpečnostním složkám státu a má za to, že ho ochraňují. Pokud ovšem sledujeme statistiky zločinu, píše německý  informační server pi-news.net, a vidíme reakce politiků, médií a laxní přístup policie, pak je jasné, že občan musí být natolik silný, aby sám uchránil  před zločinem svoji rodinu.
   Jack Donovan je pro své zajímavé komentáře známým čtenářem informačního serveru pi-news. Vydal inspirativní knihu „Cesta mužů“, nyní vydává druhou knihu „Jen barbaři se dokáží bránit“. Recenzent v pi-news píše, že kniha je v dnešním multikulti  Německu velmi užitečnou pomůckou. A evropskounijní kasta uvede do podobného stavu velmi rychle i unijní statelity, tedy kniha má univerzální aspiraci.
   Člověk může odmítat nebezpečí vůbec vidět. Ignorovat informaci, nebo slepě přejímat její mediální dezinterpretace. Není to moudré. Od západního člověka, vládnoucí politicko-mediální kasta očekává pasivitu a slepé následování befelů evropskounijního protektorátu. Jak dlouho ještě, ptá se Donovan. Jak dlouho budete bečícími ovcemi, které se nechají trpně zabíjet, nebo pasívně přihlížet znásilňování svých žen? 
    Donovan: V časech civilizačního rozpadu se musí člověk stát barbarem. Barbarem se nestanete denním zvedáním činky nebo ostnatým drátem kolem chaty. Je to výzva, vystoupit z proudu mrtvých zapáchajících ryb, vystoupit ze zóny konzumního blahobytu a začít opět žít.
    „Jen barbaři se dokáží bránit“ je silný důvod pro vědomého outsidera, zbavit se nadějí plných kompromisů, stát se vlkem uprostřed civilizovaného stáda ovcí, které zůstanou civilizovaným stádem i na cestě na krvavá jatka. Donovan: Zastavme se, bylo toho dost, každý už dnes může být obětí. Je nejvyšší čas naučit se bránit. Je k tomu potřeba duševní čilost a disciplína, odvaha a rozhodnost. 
    Recenzent pi-news dodává, že děti západu urgentně tuto knihu potřebují. Za 16 eur k dostání v nakladatelství Antaios.

Žádné komentáře:

Okomentovat