středa 6. prosince 2017

mandril macaco


Mandril Juncker

Uvolněte se, s vážným ksichtem osla se vyjádřil, že Španělsko potřebuje 12 milionů imigrantů, aby se narovnala ekonomie. Carlos Kaiser účtuje s lucemburským hlupákem tvrdým, ale férovým způsobem ve španělském Il manifiesto.
    Podobá se opici macaco s červenou pr...í, ale není to přesně tento druh. Je to druh opice moudré, která předsedá Evropské komisi, nikdo ho nevolil (snad pouze v Lucembursku, které má rozlohu nevýznamného okresu), drtivá většina Evropanů ho nepodporuje (možná jeho tchyně). Je předsedou kvůli svému svatému šourku. Pozdně menstruační výtoky Angely Merkelové ho vynesly do sedla. Tento histrión se konvertoval v protagonisty Velásquezových Meninas. Skáče, chechtá se a opakuje bez kontroly a míry bláboly. Zavodnil by Saharu svými chrchly.
     S důstojnosti osla se vyjádřil, že španělská ekonomie potřebuje 12 milionů imigrantů. Blb se pustil do počtů, které nemají daleko k jeho nesmyslnému žvanění. Kdyby už Evropa jeho hloupostí tak netrpěla, bylo by to pro zasmání. Ale je to dramatičtější. Nemůžeme připustit, aby tento nezodpovědný chudák, mluvil našim jménem.
    Nahradit evropskou populaci imigrační invazí, tento projekt je do nebe volající zradou. Jako papoušek opakuje s dalšími bez mozku - Valls, Macron, Merkelová, Rajoy, Sánchez, Guerra, Almunia, Cospedal, Soraya, Margallo, Iceta, Iglesias, Garzón, Arrimadas, Rivera (Schulz, Renzi, Kalousek Švarcenberk, Bělohrádek) - perverzní mantru „víc Evropy“. Můžeme odpovědět, je to možné, ale bez těchto lidí. Bez Junckera, Tajaniho, Tuska a dalších desítek tisíc nevolených byrokratů, kteří v Bruselu na nás parazitují. Evropa sí, vaše špinavá prilégie nikoliv.
Komentáře čtenáře
El Borrego. Socálnědemokratickoliberálněprogresívní idioti jsou prostě takoví. Horší je souhlasné borregismo (reflex stáda ovcí). V Madridu připravují vánoce pro stáda ovcí, pokud náhodou půjdeš opačným směrem, dostaneš obuškem po hlavě. Prsten v nosu povinný pro všechny ovce.

      


  

Žádné komentáře:

Okomentovat