pátek 23. února 2018

nouvell observateur

Dobré..

Castel Volturno v jižní Itálii. Evropskounijní luza by měla na povinnou exkurzi. Lázeňské město severně od Neapole kompletně ovládly nigerijské gangy. Velkoměsto kokainu a šlapek, píše francouzský Nouvell Observateur.  Jména ulic už neexistují, tabulky s nápisy ukradeny komplet v celém městě. Odpad už není důvod svážet, nigerijská estetika popelnic definitivně zvítězila. Pošta zavřená, pošťáci utekli i s brašnami. Škola, kostel, i policejní stanice – obránci též zdrhli. Ze 30000 obyvatel polovina jsou imigranti, kteří okupují, co se okupovat dá. Stará Ramóna, od narození levicová, je má i pod postelí, ale novináři řekla, že ji to nevadí, je slepá a už ani smrad necítí. 
    Francouzské noviny píší, že nigerijská mafie se tam cítí lépe než v Nigérii. Nelze se co divit, ale ještě jim nikdo neporadil, že to budou mít lepší přímo v Bruselu, v komfortu. Na každém rohu stojí ve Volturnu nigerijská hlídka a kontroluje svěřené teritorium. Vyzbrojeni pouze holemi, není potřeba nic dalšího. Na evropskounijní stádo stačí hole.
      Francouzský novinář píše, že v každém případě musíte mít ozbrojený doprovod, dva fízlové po straně s odjištěnými pistolemi. Samotné ženy v ulicích - pouze nigeriské prostitutky, přiváží se stále nové maso a na věk směrem dolů se nehledí. Evropskounijní merkel-juncker-eko-socan ušlechtilí si přijdou na své.
     Hlavní pracovní třídou je půvabná via Dominitiana podél moře. Tarify velmi sympatické, dostupné pro všechny (10-15 eur), což na druhé straně svědčí o tom, že i v Nigérii dokáží být sociálně pokrokovými. Až se zmocní Bruselu, useknou ruce tam vládnoucí finanční mafii, která nasadila tarify až dvacetkrát vyšší než ve Volturnu.
    Francouzký novinář píše, že ho zaujala speciální nabídka 5 eur, probudila se v něm původní profese interogativní novinařina a zjistil, že čím méně let, tím méně platíte a prý nejde o margarinový produkt německého typu. Asi před vynesením negativních soudů by bylo nutné nejdřív hloubkové interogativní šetření.  
      Město předobraz budoucí Evropské unie zaujalo do té míry, že se o něm referuje i v amerických novinách, starosta Castel Volturna Dimitri Russo tam říká, že stát z města vycouval, pokud tam vůbec někdy byl přítomen. Zajímavý jev: už si stěžují i afričtí imigranti ve městě, noví příchozí totiž netrpí změkčilostí, kterou oni nasákli a v byznyse vítězí.
   A další zjištění – italská levicová vláda, plně v intencích evropskounijní politiky, poslala městu 21 milionů eur na integraci nově příchozích. Starosta města Russo soudí, že peníze si mohou nechat, nejsou městu k ničemu. Za peníze, ať jsou sebevětší, neproměníte Nigérii v Itálii. Toto zjištění není vůbec negativní, zvítězí ti, kteří chtějí zvítězit a po právu. Zvítězí zdravý instinkt nad evropskounijní degenerací.   

Žádné komentáře:

Okomentovat