pondělí 12. února 2018

italie migrace

Giorgia Meloni

Přirozeně probíhá v Evropě islamizace, každý kdo to zastírá, je jejím komplicem. Řekla italská politička, šéfka malé, ale důležité politické strany Fratelli d´Italia, která je součástí bloku pravicových stran, který má velkou šanci vládnout po volbách 4. března v zemi.
   Douglas Murray píše, že i v období fašismu, nedostoupila perverze v Itálii takového stupně jako v Německu, přičítá to tomu, že italská kultura a civilizace má podstatně hlubší kořeny než německá. Možná z tohoto postřehu též plyne i skutečnost, že spektrum italského politika je minimálně zajímavější a konstruktívnější než české,  napadne při sledování vystoupení evropskounijního papouška Bělohrádka obklopeného komplici z rádoby křesťanské partaje a sdělujícího publiku, jak jsou slušní a Okamura musí být odvolán z postu místopředsedy sněmovny. Bělohrádek nechápe, že na vedení sněmovny se v civilizovaných zemí podílí všechny strany s jistým procentem hlasů, jde totiž o technickou záležitost, která je zcela primární pro fungování politického systému. Rozdíl v kulturách - Češi se musí trápit s extra-slušnými bělohrádky a Italové mají Giorgiu Meloni.
    Meloni o italských bělohrádcích: Nejsme bez hranic. Hranice musí být chráněny, nenechte se splést. Konec s bláznivou altruistickou teorií „každý sem může přijít a je vítán“! Každý u nás musí respektovat zákon. Nyní i levičáci vystoupili z (proimigračního) vlaku. Jasně, jsme před volbami a levičáci se tváří jako by přišlo náhlé osvícení. Pokud by vyhráli volby, pak budou určitě zpátky u „všichni jsou vítáni“. Jejich programem není solidarita s Italy, ale etnická výměna populací. Jejich cílem je odříznout Evropu od kořenů a využít masové imigrace k profitu velkého byznysu. Nejsou ničím jiným než prodlouženou rukou velkých mocností. Jsou od nich ustaveným establishementem.
My na druhé straně usilujeme o jednoduché věci:
Nikdo nesmí vstoupit ilegálně do Itálie.
Potřebujeme k tomu námořní blokádu? Pak ji zřídíme.
Potřebujeme k tomu stěnu? Pak ji postavíme.
Musíme proto jednat s Libyí? Pak s nimi budeme jednat.
Kdo chce do Itálie, musí to být legální cestou.

   Migrace není žádným právem, je to smlouva mezi migrantem a státem, když to přispívá k rozvoji země. A druhé pravidlo, každý migrant, který se v Itálii dopustí trestného činu, musí být bez výjimky odsunut do mateřské země. Kdo porušuje pravidla země a nechce je respektovat, nemůže tu zůstat. Jednoduché, nazývá se to RESPEKT!
   Nemůžeme zastírat, že probíhá v Evropě proces islamizace. Každý kdo tvrdí opak, je toho komplicem. Saudská Arábie a Katar investují miliardy, aby v Evropě rozšířily svůj fundamentalismus. Financují mešity, kulturní centra a univerzity. Erdogan to říká explicitně, Turci co  nejvíc dětí - Evropané se nerozmnožují – demografií dobudeme Evropu.
    Bylo by to nesmyslné, vedli jsme dlouhá staletí krvavé války, abychom zastavili pochod islámu do Evropy, od Poitiers až po Lepanto, abychom se nyní nechali islamizovat a nereagovali na tento vývoj. Jednoduchá věta Giorgii Meloni je silnou odpovědí naivním evropskounijním bělohrádkům.    
 
       
  

Žádné komentáře:

Okomentovat