úterý 20. března 2018

burove afrika

Uprchlíci vítáni aneb Burové do Sudet

Černý apatheid v jižní Africe již zabil tisíce bílých. Česká republika by měla odmítnout evropskounijní imigrační diktát a přidat se k Austrálii. Otevřít se skutečným uprchlíkům, kteří jsou vystaveni brutálnímu násilí ze strany černých násilníků a nyní dokonce i státní moci – Burové, jihoafričtí farmáři, které černí zabíjí ve velkém a nyní je legálně zlikvidují zákonem. Navíc Burové budou civilizační ozdobou středoevropského prostoru. Burové mají germánské geny a jejich přesídlení do bývalých Sudet by tuto oblast pozvedlo, jejich ekonomická aktivita by byla velkým přínosem pro českou ekonomiku. Vytvořili by tampón proti imperialistickému Německu a stali by se něčím jako husitskou hradbou proti perverzní ideologii Evropské unie. .
     Australský ministr vnitra Peter Dutton: „Bílí jihoafričtí farmáři si zaslouží speciální pozornost, nachází se v hrůzostrašné situaci, hrozí jim vyhnání z půdy a brutální násilí.“ Jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa nenávidí bílé a vyvlastnil bez kompenzace zákonným aktem bílé farmáře. Redistribuovat půdu černým, hodlá jít ve šlépějích zimbabwského diktátora Mugabeho a zdevastovat prosperující zemědělství. Jihoafričtí bílí farmáři jsou zabíjeni rychlosti dva za týden, dočteme se v Guardianu.
    „Když čtete příběhy farmářů, jímá vás hrůzné chvění. Austrálie se jim otevře. Jsou stejně civilizovaní jako my. Jsou to tvrdě pracující lidé, nebudou žít z podpor a budou respektovat náš zákon“, říká australský ministr vnitra. Australie je přijme.
     Odpověď levicové luzy? Elaine Pearson z Human Rights Watch: mezinárodní právo nedovoluje identifikovat uprchlíky na základě barvy pleti. Rychlé udělení víza farmářům je rasistickým gestem – Mike Stuchbery, britský levicový žurnalista. Washington Post, hahaha: „Australský Trump si myslí, že je třeba zachraňovat bílé farmáře.“
   Černošská novinářka Sisonke Msimang nemá žádný soucit s farmáři a "rasistu" Duttona by nejraději zabila i s nimi,  Austrálie by podle ní měla být už konečně rychle celá černá. Bílá Austrálie je podle černošské rasistky špatná, vyhnání nebo přímo zabití bílých v jižní Africe je morálním aktem.

Žádné komentáře:

Okomentovat