středa 26. dubna 2017

luza

Nejen hlas lidu

je nutné naslouchat i hlasu luzy. Té evropskounijní, parazitům, kteří usurpovali od médií až po poslanecké lavice v EU téměř vše. Jejich hlas má fašizoidní barvu.  
Poslanci vládnoucí kasty v evropském parlamentu (EP) se obrátili v otevřeném dopise na Google, aby vypustil ze svých vyhledávacích mechanismů placenou publicitu na stránkách amerických novin Breitbart a tím zbavil noviny podstatných příjmů a rychle je dovedl do likvidace. Demokracie a la Evropská unie. Breitbart má být podle evropskounijních kašparů semeništěm nenávisti.
   Breitbart se rychle staly třetím nejčtenějším médiem v USA a významně přispěly k vítězství Donalda Trumpa. Breitbart jsou obsažné, analytické a objektivní noviny. Redakce mimo USA mají v Tel Avivu a v Londýně. Bývalý šéfredaktor Stephen Bannon je nyní hlavním stratégem Bílého domu. Jméno Bannon vyvolá hlubinné pavlovské reflexe v mozcích „ušlechtilých“ politickokorektních gaunerů v Americe i v Evropské unii. Neovladatelný výbuch vzteku.
    Poslanci EP naznali, že Breitbart se pokouší rozštěpit společnost. Podivné - americké noviny jsou předmětem jednání evropskounijních poslanců. Za co se tyto nuly považují? Diktovat jiným a navíc izolovat Evropu od informací, které se jim nezamlouvají a nejlíp přímo zničit informační zdroje. Kteří poslanci EP šíří tyto fašizoidní principy – zelení a levicoví Němci a Rakušáci – Rebecca Harms, Jan Albrecht, Maria Heubuch, Rakušanka Ulrika Lunáčková a další.
   V Německu samotném svedli fašizoidní zelení a levičáci již 60 tisíc lidí, kteří podepsali pamflet proti Breitbartu.    

Žádné komentáře:

Okomentovat